Hvorfor NettoPower?

Her er tre grunde til, at du skal vælge billig el fra NettoPower


Billig el hos NettoPower

Bedste service

NettoPower leverer god kundeservice. Derfor er vi også i toppen over Danmarks bedste anmeldte elselskaber.

 

Danmarks billigste elleverandør

Billig el

Energitilsynet har offentliggjort en rapport om de variable priser i perioden 1. januar 2017 til 31. december 2017, hvor NettoPower topper listen som den billigste ellevarandør ved et forbrug op til 4500 kWh vest for storebælt og 1.800kWh øst for storebælt. Det har betyder, at vi kan kalde os Danmarks billigste elleverandør. 

 

Læs mere

 


Hjerte og kundeservice

På kundens side

Elmarkedet er uigennemskueligt, og alt for mange kunder føler sig snydt. NettoPower ønsker at ændre branchen.

 

 

Hvad siger vores kunder om os?

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot

 

 

 

 

Sådan får du billig el

Her kan du blive klogere på, hvordan processen forløber, fra du tilmelder dig, til du begynder at spare penge på din elregning.

Lær mere

billig-el-tilmelding

1. Tilmelding

Det tager 5 minutter at udfylde vores simple online formular. Vi klarer overflytningen, medmindre du fraflytter din bolig, så skal du huske at melde det til din tidligere elleverandør.
 
 

billig-el-kunde

2. Godkendelse

Efter 1-2 dage er dit skifte blevet godkendt. Du er nu meget tæt på at få billig strøm, simple regninger og suveræn kundeservice. 
 
 

billig-el-levering

3. Levering

Skiftet er gennemført. Efter 2-5 uger bliver NettoPower din elleverandør, og du bliver aktiv kunde hos os. 
 
 
 

 

Skift til NettoPower og få billig el

NettoPower arbejder hårdt på at gøre energi simpelt. Brug gerne 50 sekunder på at se denne video, så har du de vigtigste grunde til, at du skal vælge billig strøm fra NettoPower

Tilmeld dig nu   Fortæl mig mere

 

 

 
Hvorfor viser vi en video?  Om det er på video eller skrift, så ønsker vi blot at få vores budskab ud - at vi, hos NettoPower, kan levere billig el, simple regninger og en god kundeservice - og også snart gas. Da vi i sin tid startede NettoPower ønskede vi at gøre op med de store elselskaber, som havde monopol på markedet. Vi vidste at vi kunne levere billigere el, men vi var i tvivl om det kunne lade sig gøre rent teknisk - med systemer, og alt tilhørende. Vi fandt hurtigt ud af at de nuværende systemer var forældet og ikke gearet til et "moderne" elselskab, hvor kunderne er i fokus. Derfor besluttede vi os for at bygge vores egne systemer - det vil sige, at vi har et hold af specialister, som står for at holde styr på kunder, regninger, priser og alt hvad der nu hører til at have et elselskab. På grund af at vi har bygget vores egne systemer så sparer vi også på udgifter, som mange af de store elselskaber har - og det kommer vores kunder til gode i form af billigere el. Men, er der så penge at spare? Det korte svar er ja, det er der. En kilowatt-time består at mange ting heriblandt skatter, afgifter og transport og dem er der ikke noget at spare på i forhold til at vælge os, da det er en fast pris uanset udbyder. Der hvor vi kan tilbyde en besparelse er på den rene elpris og selvom vi snakker øre - så kan det hurtigt løbe op i mange penge. Vi har lavet prissammenligninger i mange år, og vi har seneste lavet en prissammenligning. hvor vi er Danmarks billigste elleverandør for et forbrug på 3500 kWh årligt. Vi ved dog også godt, at det ikke er alle som går op i om der er penge at spare - det handler lige så meget om alt det andet. Hvad er alt det andet så? Her tænker vi på kundeservice, simple regninger og de mange muligheder som vi tilbyder på selvbetjeningen. Selvom vi tilbyder billig el, så går vi ikke på kompromis med de muligheder man har udover. På vores selvbetjeningen kan du for eksempel følge dit forbrug time-for-time, og du kan se udviklingen i forbrug, se dine fakturaer og meget meget mere. Vi håber på at kunne byde dig velkommen som kunde.   
 

Vores elpriser

Her får du et overblik over NettoPowers billige elpriser

 

Vores enhedspriser for april

Priserne er gennemsnitspriser.  
1,92 Kr/kWh inkl. moms vest for Storebælt.

2,15 Kr/kWh inkl. moms øst for Storebælt. 

Hos NettoPower viser vi altid den totale elpris per kWh alt inklusiv. Der er ingen bindingsperiode, skjulte tillæg, oprettelsesgebyrer eller abonnement – blot den gode pris.

Vi har fire førstepladser og én andenplads i de seneste fem prissammenligninger. Du kan derfor regne med at når vi siger billig el, så mener vi det også. 


 Tilmeld dig nu   Pris Analyse

Enhedspriser for apirl måned
Vores enhedspriser, som vist her på siden, er et gennemsnit for øst/vest for Storebælt. Vi er ikke bange for at vise vores priser fordi vi kan bevise, at vi har billig el. I de seneste fire prissammenligninger har vi fået tre førstepladser og én andenplads i kampen om at blive Danmarks billigste elleverandør. Senest har vi lavet vores egen prissammenligning for perioden 1. april 2016 til 1. april 2017 ved forbrug op til 3500 kWh årligt. Det har vi gjort fordi Engrosmodellen blev indført d. 1 april 2016 med forventningen om øget konkurrence. Her endte vi på førstepladsen som Danmarks billigste elleverandør.  Dernæst offentliggjorde energitilsynet en prisundersøgelse, hvor vi var billigst vest for storebælt, med et forbrug op til 4.500 kWh og øst for storebælt, med et forburg op til 1.800 kWh. Vi vil være blandt de billigste elleverandøre og så længe det er muligt, vil vi blive ved med at lave prissammenligninger for at vise, hvilke selskaber, som reelt har billig el og for at bevise overfor vores kunder, at når vi siger vi har billig el - så har vi det også. Det er dog ikke kun prisen på vores produkter, som er vigtig også kundeservice spiller en stor rolle. Der er vi det elselskab i Danmark med den bedste score på Trustpilot.  
 

 

 

Bliv kunde og få billig el

Tilmeld dig nu eller bliv ringet op, hvis du har spørgsmål

Tilmeld dig nu