Hvorfor NettoPower?

Her er tre grunde til, at du skal vælge billig el fra NettoPower


Billig el hos NettoPower

Bedste service

NettoPower leverer god kundeservice. Derfor er vi også i toppen over Danmarks bedste anmeldte elselskaber.

 

Danmarks billigste elleverandør

Billig el

Vi har undersøgt de variable priser i perioden 1. april 2016 til 1. april 2017 ved forbrug op til 3500 kWh. Det har betyder, at vi kan kalde os Danmarks billigste elleverandør. 

 

Læs mere

 


Hjerte og kundeservice

På kundens side

Elmarkedet er uigennemskueligt, og alt for mange kunder føler sig snydt. NettoPower ønsker at ændre branchen.

 

 

Hvad siger vores kunder om os?

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot

 

 

 

Sådan får du billig el

Her kan du blive klogere på, hvordan processen forløber, fra du tilmelder dig, til du begynder at spare penge på din elregning.

Lær mere

billig-el-tilmelding

1. Tilmelding

Det tager 5 minutter at udfylde vores simple online formular. Vi klarer overflytningen, medmindre du fraflytter din bolig, så skal du huske at melde det til din tidligere elleverandør.
 
 

billig-el-kunde

2. Godkendelse

Efter 1-2 dage er dit skifte blevet godkendt. Du er nu meget tæt på at få billig strøm, simple regninger og suveræn kundeservice. 
 
 

billig-el-levering

3. Levering

Skiftet er gennemført. Efter 2-5 uger bliver NettoPower din elleverandør, og du bliver aktiv kunde hos os. 
 
 
 

 

Skift til NettoPower og få billig el

NettoPower arbejder hårdt på at gøre energi simpelt. Brug gerne 50 sekunder på at se denne video, så har du de vigtigste grunde til, at du skal vælge billig strøm fra NettoPower

Tilmeld dig nu   Fortæl mig mere

 

 

 

 

 

 

 

Billig elpris

Vi har gjort det nemt for dig at vælge. Hos NettoPower har vi kun ét produkt - som altid er billigt og intet abonnement eller gebyrer. 

Tilmeld dig nu   Fortæl mig mere 
Billig el NettoPower December

Vores enhedspriser, som vist her på siden, er et gennemsnit for øst/vest for Storebælt. Vi er ikke bange for at vise vores priser fordi vi kan bevise, at vi har billig el. I de seneste fire prissammenligninger har vi fået tre førstepladser og én andenplads i kampen om at blive Danmarks billigste elleverandør. Senest har vi lavet vores egen prissammenligning for perioden 1. april 2016 til 1. april 2017 ved forbrug op til 3500 kWh årligt. Det har vi gjort fordi Engrosmodellen blev indført d. 1 april 2016 med forventningen om øget konkurrence. Her endte vi på førstepladsen som Danmarks billigste elleverandør.  Så længe det er muligt vil vi blive ved med at lave prissammenligninger for at vise, hvilke selskaber, som reelt har billig el og for at bevise overfor vores kunder, at når vi siger vi har billig el - så har vi det også. Det er dog ikke kun prisen på vores produkter, som er vigtig også kundeservice spiller en stor rolle. Der er vi det elselskab i Danmark med den bedste score på Trustpilot.  
 

 

 

Bliv kunde og få billig el

Tilmeld dig nu eller bliv ringet op, hvis du har spørgsmål

Tilmeld dig nu