Hvorfor NettoPower?

Her er tre grunde til, at du skal vælge billig el fra NettoPower

 

billig-el-trustpilot

Bedste service

NettoPower har branchens bedste kundeservice. Vi er det eneste elselskab i Danmark, som scorer 5 stjerner på Trustpilot.

 

Billig el altid

Billig el

To førstepladser og én andenplads i de seneste tre prissammenligninger. Når vi siger at vi har billige el, så kan vi også bevise det

 

Læs mere

 

 

billig-el-hjerte

På kundens side

Elmarkedet er uigennemskueligt, og alt for mange kunder føler sig snydt. NettoPower ønsker at ændre branchen.

 

 

Hvad siger vores kunder om os?

Ifølge brugerne på Trustpilot har NettoPower Danmarks bedste kundeservice

 

 

 

Sådan får du billig el

Her kan du blive klogere på, hvordan processen forløber, fra du tilmelder dig, til du begynder at spare penge på din elregning.

Lær mere

billig-el-tilmelding

1. Tilmelding

Det tager 5 minutter at udfylde vores simple online formular. Vi klarer overflytningen, medmindre du fraflytter din bolig, så skal du huske at melde det til din tidligere elleverandør.
 
 

billig-el-kunde

2. Godkendelse

Efter 1-2 dage er dit skifte blevet godkendt. Du er nu meget tæt på at få billig strøm, simple regninger og suveræn kundeservice. 
 
 

billig-el-levering

3. Levering

Skiftet er gennemført. Efter 2-5 uger bliver NettoPower din elleverandør, og du bliver aktiv kunde hos os. 
 
 
 

 

Skift til NettoPower og få billig el

NettoPower arbejder hårdt på at gøre energi simpelt. Brug 1 minut og 13 sekunder på at se denne video, så har du de vigtigste grunde til, at du skal vælge billig strøm fra NettoPower

Tilmeld dig nu   Fortæl mig mere

 

 

 

 

 

 

 

Billig elpris

Vi har gjort det nemt for dig at vælge. Hos NettoPower har vi kun ét produkt - som altid er billigt og intet abonnement eller gebyrer. 

Tilmeld dig nu   Fortæl mig mere 
Elpriser NettoPower Januar

Vores enhedspriser, som vist her på siden, er et gennemsnit for øst/vest for Storebælt. Vi er ikke bange for at vise vores priser fordi vi kan bevise, at vi har billig el. I de seneste tre prissammenligninger har vi fået to førstepladser og én andenplads i kampen om at blive Danmarks billigste elleverandør. Senest har vi lavet vores egen prissammenligning, hvor vi har indhentet dagspriser for samtlige variable el-produkter, der har været tilgængelige på det danske el-marked i minimum 11 måneder. Herefter har vi regnet en gennemsnitlig kWh-pris for alle produkter, hvorefter selskabernes abonnementer og gebyrer er tilføjet. Til sidst har vi regnet en totalpris for 12 måneder ved et gennemsnitligt forbrug på 4.000 kWh. I denne sammenligning var vi 16 kroner fra at tage førstepladsen for tredje gang i træk. Så længe det er muligt vil vi blive ved med at lave prissammenligninger for at vise, hvilke selskaber, som reelt har billig el og for at bevise overfor vores kunder, at når vi siger vi har billig el - så har vi det også. Det er dog ikke kun prisen på vores produkter, som er vigtig også kundeservice spiller en stor rolle. Der er vi det elselskab i Danmark med den bedste score på Trustpilot.  
 

 

 

Bliv kunde og få billig el

Tilmeld dig nu eller bliv ringet op, hvis du har spørgsmål

Tilmeld dig nu