Studerende og billig el

 

Er det første gang du skal tage stilling til at skifte elselskab? Så bare rolig - det er nemt og simpelt

Som du kunne høre i videoen, så har vi gjort det nemt at tilmelde sig til NettoPower. Vi klarer overflytningen til os helt automatisk efter at du har tilmeldt dig. Vi skal ikke ud på adressen og skifte din måler eller på anden måde forstyrre dig - vi klarer det hele online. Du kan altid bruge elpris.dk, som er en prissammenligningsportal, til at sammenligne vores priser med vores konkurrenters. NettoPower sætter en ære i at levere billig strøm og fantastisk kundeservice - det er blandt andet derfor, at vi topper Trustpilots liste over de bedste energiselskaber. Vi har ét produkt og det kommer alle vores kunder på - fordi det er det billigste vi kan tilbyde. Så behøver du ikke bekymre dig om elregningen længere. 

 

 

 

Elselskab for første gang?

 

Det handler om at træffe den rigtige beslutning, når du skal vælge elleverandør

Når man er studerende er lektierne mange, og pengene typisk små. Derfor har man ikke tid til at bekymre sig om sin elregning, og slet ikke tid til at reagere skulle noget gå galt. Som kunde hos NettoPower behøver du ikke have tænke over din elregning. Du kan stole på, at prisen altid er god. Vi kan ikke altid være billigst, men vi kan love at vi kæmpe om at være det - hver eneste måned. Derudover er vi blandt toppen over Danmarks bedst anmeldte elselskaber på Trustpilot.  Det betyder, at hvis du har spørgsmål til din elregning så kan du regne med altid at få hurtigt, og venlig svar. Vi har samlet tre punkter, som kan være vigtige når man skal vælge elselskab. Tjek dem herunder, og bliv klogere på dit valg af elleverandør. 

 

På de studerendes side

På kundens side

Elmarkedet er uigennemskueligt, og alt for mange studerende føler sig snydt. NettoPower ønsker at ændre branchen.

skift elselskab som studerende

Guide til skift af elselskab

Forvirret af elmarkedet? Vi tilbyder en gratis guide til dig som studerende, som hjælp til skift af elselskab. Guiden er før 1. april 2016 hvor der er kommet nye regler. Den er dog stadig meget aktuel på mange punkter.  

Lær mere

 Kundeservice til studerende

Bedste service

NettoPower er blandt toppen på Trustpilot i forsynings-kategorien.

 

Hvad siger vores kunder om os?

Læs uafhængige anmeldelser af NettoPower fra Trustpilot

 

Tilmeld dig - og vi klarer resten

Skal det være slut med at betale for meget for dit el? 

Tilmeld dig nu     Kontakt os