Studerende og billig el

 

Er det første gang du skal tage stilling til at skifte elselskab? Så bare rolig - det er nemt og simpelt

Vi ønsker at gøre det så let som overhovedet muligt for dig som studerende at skifte elselskab . Derfor har vi lavet blandt andet lavet en video, der kort fortæller om, hvordan man udfylder tilmeldingen til os. Hvis du ønsker at tilmelde dig NettoPower så har vi gjort det let for dig da vi klarer overflytningen til os. Du kan altid bruge elpris.dk til at sammenligne vores priser med vores konkurrenters. NettoPower sætter en ære i at levere billig strøm og fantastisk kundeservice - det er blandt andet derfor, at vi topper Trustpilots liste over de bedste energiselskaber. 

 

 

 

Elselskab for første gang?

 

Det handler om at træffe den rigtige beslutning, når du skal vælge elleverandør

Når man er studerende er lektierne mange, og pengene typisk små. Derfor har man ikke tid til at bekymre sig om sin elregning, og slet ikke tid til at reagere skulle noget gå galt. Som kunde hos NettoPower behøver du ikke have tænke over din elregning. Du kan stole på, at den altid er billig. Vi kan ikke altid være billigst, men vi kan love at vi kæmpe om at være det - hver eneste måned. Derudover har vi i følge Trustpilot Danmarks bedste score blandt elselskaber. Så skulle du have spørgsmål så kan du regne med altid at få hurtigt, og venlig svar. Vi har samlet tre punkter, som kan være vigtige når man skal vælge elselskab. Tjek dem herunder, og bliv klogere på dit valg af elleverandør. 

 

På de studerendes side

På kundens side

Elmarkedet er uigennemskueligt, og alt for mange studerende føler sig snydt. NettoPower ønsker at ændre branchen.

skift elselskab som studerende

Guide til skift af elselskab

Forvirret af elmarkedet? Vi tilbyder en gratis guide til dig som studerende, som hjælp til skift af elselskab. Guiden er før 1. april 2016 hvor der er kommet nye regler. Den er dog stadig meget aktuel på mange punkter.  

Lær mere

 Kundeservice til studerende

Bedste service

NettoPower er blandt toppen på Trustpilot i forsynings-kategorien.

 

Hvad siger vores kunder om os?

Læs uafhængige anmeldelser af NettoPower fra Trustpilot

 

Tilmeld dig el til studerende

Skal det være slut med at betale for meget for dit el? 

Tilmeld dig nu     Kontakt os