Variabel vs. fast elpriser

Variabel pris - billig og tryg

Sammenligning fast elpriser vs. variabel elpriser

Det kan være svært at beslutte sig for, om man skal vælge et produkt med variabel eller fast pris. Det vil vi gerne lave om på. Vores holding kan faktisk koges ned til én sætning:

Hos NettoPower opererer vi kun med variabel pris, da vi mener at det er det billigste for kunden.

Set over de seneste to år har vi ikke set de store svingninger på den variable pris. Det er derfor ikke sammenligneligt med eksempelvis realkreditlån, som kan svinge meget op og ned. Når man vælger en variabel pris så er man ikke låst fast på en dyr aftale, tværtimod. Skulle man alligevel på et tidspunkt blive i tvivl om ens valg så kan man altid komme ud igen inden for tre uger.

Mange energiselskaber, som udbyder el på fastprisaftaler, forsøger at skabe en aura af tryghed omkring produktet - en tryghed som de mener man ikke kan opnå med en variabel pris. Som det fremgår af nedenstående graf, er der dog al mulig grund til at føle sig tryg med en variabel elpris, da udsvingene er minimale.

 

 

Hos NettoPower tilbyder vi derfor kunden variabel pris eller det, der går ind under betegnelsen spotprodukter. Netop den variable pris, har EA Energianalyse tilbage i 2011 bevist er den billigste. Det skal dog nævnes at markedet har ændret sig markant siden, men dette er det senete forskning på området.  Det kan du læse mere om ved at klikke på linket nedenfor: 

Ea Energianalyse - Husholdningernes elpriser

Efter at have læst analysen og vores lille skrivelse håber vi, at du er klar til at vælge mellem variabel og fast pris.

 

Vores anmeldelser

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot

 

 

 

 

Bliv kunde

Tilmeld dig nu eller kontakt os, hvis du har spørgsmål

Tilmeld dig nu     Kontakt os