Vores erhvervskunders anmeldelser

Der er mange grunde til at vælge NettoPower fremfor et andet elselskab

Vi har på denne side spurgt nogle af de virksomheder som vi hjælper med billig el om at beskrive deres oplevelse med NettoPower. Et skifte til NettoPower betyder mere energi til din virksomhed. Det gør det fordi at vi sørger for at holde din elpris nede - sådan så at du kan koncenterer dig om andre vigtigere ting. Ifølge Trustpilot, har vi Danmarks bedste kundeservice blandt elselskaber. Skulle der opstå spørgsmål i forbindelse med, eller efter, skiftet så sidder vores femstjernet kundeservice klar til at besvare spørgsmål over telefonen og mail.  

 

 

 

Blacksnow

NettoPower arbejder med både store og små virksomheder

Blacksnow.dk om NettoPower

Blacksnow.dk er en online skishop. Drevet af fire unge mænd, som alle er entusiastiske skiere og snowboardere. Visionen er at alle danskere skal kunne købe det bedste skiudstyr i en dansk webbutik. Kvaliteten er derfor alfa omega for Blacksnow.dk.

“Vi har fået en ekstrem god service hos NettoPower. Det tog seriøst ikke mere end 5 minutter at skifte, og nu sikrer NettoPower at vi får de laveste priser på el. Når man ringer og stiller spørgsmål får man virkelig fornemmelsen af at det er et lille nærværende firma, der har styr på sagerne. Jeg kan varmt anbefale NettoPower.

NettoPower kunde - Blacksnow logo

blacksnow.dk


NettoPower kunde - Blacksnow

 

 

 

Original Coffee

 

Lad os være din elleverandør. Så kan du passe forretningen uden bekymringer om høje elregninger.

Original Coffee om NettoPower

Kaffen bliver købt gennem Kontra Coffee, som er et mikroristeri på Østerbro, som køber specialitetskaffe hjem fra hele verden. Med andre ord - bestemt et besøg værd.

"Glad for at vores skifte har været så nemt.
 Rart at arbejde/ gøre forretning med kompetente mennesker"

NettoPower kunde - Original Coffee
originalcoffee.dk

 

 


NettoPower kunde - Original Coffee

 

 

 

Ishøj Mekaniske

NettoPower arbejder med erhvervslivet for at gøre energi simpelt

Ishøj Mekaniske om NettoPower

Siden starten i 1945 har Ishøj Mekaniske A/S været lig med kvalitet og service. I mere end seks årtier og gennem tre generationer har virksomheden oparbejdet erfaring inden for design, udvikling og produktion.

"Vi fik en ualmindelig god service hos NettoPower. Trods vores store elforbrug og flere målere var der tale om en meget smertefri tilmelding. Jeg kan varmt anbefale at skifte. NettoPower ordner næsten det hele. Hurtigt og enkelt."

NettoPower kunde - Ishøj Mekaniske A/S logo
NettoPower kunde - Ishøj Mekaniske A/S

 

Cow-Welfare

Vi sørger for at give din virksomhed energi til at fokusere på kerneforretningen

Cow-Welfare om NettoPower
Cow-Welfare udvikler, producerer og sælger innovativt staldinventar der gør køer og landmænd gladere. Alle deres produkter er sat i verden for at forbedre køers levestandard, så de producerer mere og forbliver sundere.
"Vi er super glade for vores skifte til NettoPower. Det tager ikke mange minutter at skifte over, og man bliver hele tiden opdateret på hvor langt man er i processen. At man så får det til en god pris er bare en ekstra bonus oven i."
Cow welfare - Nettopower kunde
Cow welfare - NettoPower kunde

 

 

 

Aarhus Taekwondo

NettoPower arbejder også lokalt med erhvervslivet

Århus Taekwondo Klub om NettoPower

Klubben blev grundlagt i 1975 af Jørn Skovby, og er en af landets ældste klubber. Træningen i klubben er for alle, og der kræves ingen forudsætninger for at træne.

"Hos NettoPower har vi altid fået en god service.
 Skiftet fra vores leverandør til NettoPower gik hurtigt og nemt igennem, og vi ved at med NettoPower får vi altid en god pris - hvilke også var en vigtig faktor i vores beslutning om at skifte"

 
NettoPower kunde - Aarhus Taekwondo logo
 
 


NettoPower kunde - Aarhus Taekwondo

 

 

 

Bliv kunde

Tilmeld dig nu eller kontakt os, hvis du har spørgsmål

Tilmeld dig nu     Kontakt os