Flyt med NettoPower

Vi ved, at der er meget at se til, når du flytter, så derfor har vi gjort det så simpelt som overhovedet muligt for dig at flytte med NettoPower

Hvad enten der er tale om tilflytning eller fraflytning skal du melde det på din selvbetjeningsside. Tilflytning skal meldes tidligst 2 måneder før, og senest 14 dage efter tilflytningen. Fraflytningen skal meldes senest 3 dage inden. 

Hvis dit forventede årsforbrug på den nye adresse er væsentligt forskelligt fra den gamle adresse, bør du gå ind under 'Mine Betalinger' på selvbetjeningssiden og rette a conto-beløbet, så det passer til det nye forbrug.

Det er samtidig vigtigt, at du aflæser din måler, når du flytter. Måleraflæsninger skal sendes til dit netselskab. Vær også opmærksom på, at nogle netselskaber vil opkræve et gebyr i forbindelse med at danne en slutopgørelse til dig. Det er ikke noget, vi kan ændre på, hvor end vi gerne ville.

Hvis du ønsker en konkret gennemgang af, hvordan du melder flytning hos os, kan du se mere under Spørgsmål og svar under overskriften "Spørgsmål omkring til- og fraflytning".

Ved skifte til NettoPower som elleverandør i forbindelse med flytning, skal du blot angive indflytningsdato på vores tilmeldingsside.