Vil du have en billig pris pr kWh?

Det er altid svært at sige, hvad 1 kWh koster helt præcist i år 2019. Det afhænger meget af, hvad dagsprisen er, og hvor meget man betaler i skatter, afgifter og transport. Der er dog en tommelfingerregel der fortæller, at 1 kWh rundt regnet koster 2,25 kroner. I år 2018 svingede kWh prisen enormt meget, da sommervejret skød kWh prisen i vejret. Hvis du er i gang med at lægge et budget, så er det en god regel at sige 2,25 kroner pr kWh. Du kan dog selv gøre meget for at sænke prisen. Det er sådan, at vi i Danmark frit kan vælge elleverandør. Det betyder, at du ikke nødvendigvis behøver at tilmelde dig hos den elleverandør som den tidligere ejer/lejer havde. Du kan altid vælge NettoPower - uanset, hvor i landet du bor. Vi arbejder altid på at vores kunder skal have de billigste elpriser. Vi arbejder med ét produkt, hvor enhedsprisen er sammensat af elprisen på børsen (pr time) + profilomkostninger + handelsomkostninger + vores fortjeneste + moms. Vores fortjeneste i 2018 lå på 2,5 øre/pr kWh. Af vores fortjeneste skal der så trækkes betalingsservice omkostninger, husleje, løn og så videre fra. Vi mener ikke, at man behøver tjene en formue på sine kunder - derfor kan 1 kWh koste mindre hos os, end hos mange andre elselskaber. På den måde kan man altså sagtens få prisen på 1 kWh ned. Vi mener ikke, at el skal koste en formue. Vi presser prisen på en kWh i år 2019 og er på kundens side.  Er du også interesseret i, hvad en m3 gas koster? Så læs med under "Hvad koster en m3 gas".
 
 

Tilmeld dig nu

 

 

Det kan svare sig at skifte elselskab

Du kan her finde et udpluk af vores seneste anmeldelser på Trustpilot

 

Skal du til at flytte?

Vi dækker hele Danmark og vil gerne hjælpe dig med el på din nye adresse. 

14 dage tilbage i tiden

 

Behøves man at vælge en elleverandør?  Når man flytter adresse, så er der mange ting at tage stilling til - og el er en af de ting. Vi ser dog desværre ofte at valget af elleverandør bliver nedprioriteret og man derfor ender med den første og ikke nødvendigvis bedste elleverandør man støder på. Det synes vi er en skam, og derfor har vi gjort meget for at gøre det nemt og hurtigt at tilmelde sig en billig kWh-pris.
Først og fremmest, så sker det hele online, hvilket gør processen meget hurtigere da man ikke skal sidde og vente i telefonen på at få en medarbejder til at hjælpe. Rent praktisk, så beder vi folk om at tilmelde sig og huske at sætte kryds i "Jeg skal flytte eller er lige flyttet ind" under punkt nummer 3. Når tilmeldingen er færdigudfyldt sender vi automatisk en kvittering på tilmeldingen. Herefter klarer vi alt, og skulle der være noget så sørger vi for at kontakte dig på email. 
Som kunde hos NettoPower får du mange fordele, og udover en billig pris pr kWh kan vi også tilbyde en selvbetjening med mange muligheder. Man kan se nuværende kWh-priser, tidligere kWh-priser, og følge udviklingen i sit forbrug og hente fakturaer, ændre betalingsmetode og meget meget mere - alt sammen noget, som er med til at gøre os unikke i forhold til andre elleverandører. 

Kilowatt-priser behøves altså ikke at være kompliceret - det handler blot om at finde den rigtige elleverandør, som tilbyder en fordelagtig kWh-pris, god kundeservice og simple regninger - og det mener vi at kunne gøre. Hos NettoPower har vi valgt at have ét produkt, og det er et variabelt produkt. Vi har før skrevet rigtig meget om netop valget mellem et fastpris og variabelt produkt fordi der ofte er en misforståelse om, at man gambler med sin kwh priser, hvis man vælger et variabelt produkt. Når vi rådgiver vores kunder så kigger vi altid tilbage på de historiske priser, fordi vi ikke kan spå om priserne ud i fremtiden. Når vi gør dette så bruger vi blandt vores visning af tidligere kWh priser på vores elpriser-side. Her kan man se udviklingen i markedet og udviklingen af vores kwh priser. Når vi kigger på vores visning af kwh priser, så kan vi se at prisen ikke stiger voldsomt - nærmere tværtimod. Som tommelfingerregel plejer vi at sige, at svingningerne kan betyde 20 kroner ekstra på elregningen - hvis prisen pludselig skulle stige voldsomt. Det har prisen selvfølgelig ikke gjort, og det regner vi heller ikke med at den gør. Derfor er vores anbefaling altid, at uanset hvem man vælger som elleverandør, så vil det være en god ide at kigge på en variabel pris. Hvis du stadig er i tvivl eller har spørgsmål til priserne så kontakt endelig vores kundeservice
 
 
 

Tilmeld dig nu

 

1 kWh er billig hos os

Tilmeld dig allerede nu

Tilmeld dig nu