Klimavenlig strøm

Som kunde hos NettoPower er det nu blevet muligt at skænke miljøet en ekstra tanke ved at vælge strøm fra Danske vindmøller. 

 

Vil du være med til at sikre den grønne omstilling endnu mere end du allerede gør? Så er dette produkt noget for dig. Hvis du tilvælger strøm fra Danske vindmøller, så garanterer vi dig, at dit forbrug bliver dækket af strøm produceret af danske vindmøller. Som alt andet hos NettoPower, så er der ikke nogen binding - det vil sige, at hvis du for eksempel ønsker at støtte den grønne omstilling i et par måneder, år eller længere, så er det helt op til dig. Vi kan ikke, og må ikke, garantere dig at der kommer strøm fra Danske vindmøller ud af din stikkontakt - så det vil der ikke blive ændret på. I stedet køber vi oprindelsesgarantier svarende til den mændge strøm vi sælger til dig og på den måde bidrager du til en grøn omstilling. Når du tilvælger strøm fra Danske vindmøller får du en personlig el-deklaration (dannet hver sommer) , som bevis for at du har tilvalgt dette produkt. På den måde bliver støtten mere håndgribelig end blot en ekstra linje på regningen. 
 
 
 

 

 

Tilmelding grøn strøm

 

 

1. Tilmelding

Der er to måder du kan vælge strøm fra Danske vindmøller på. Hvis du er eksisterende kunde kan du tilvælge strøm fra Danske vindmøller ved at logge ind på selvbetjeningen og under menuen "Mit abonnement" kan du vælge at trykke "Tilmeld" under "Tillægsprodukter".  
 
Hvis du er ny kunde så kan du tilvælge strøm fra Danske vindmøller under tilmeldingen ved at sætte kryds i punkt nummer 4 under "Strøm fra Danske vindmøller (9,00 kr pr. måned inkl. moms)". 
 
 
 

 

 

Strøm fra danske vindmøller

 

 

2. Strøm fra danske vindmøller

Hverken vi, eller andre elselskaber, kan sikre at der kommer strøm fra Danske vindmøller ud af stikkontakten. Vi kan derimod tage et aktivt valgt om at købe oprindelsesgarantier svarende til den mængde strøm vi sælger.

På den måde kan du for 9 kroner om måneden være sikker på at støtte den grønne omstilling - specielt også i en tid hvor PSOen, som blandt andet gik til den grønne omstilling,  lige så stille er ved at blive udfaset.
 
 
 

 

 

Certifikat på klimavenlig el

 

 

3. Certifikat 

Når man aktivt vælger at støtte den grønne omstilling, så mener vi hos NettoPower også at man skal have en personlig el-deklaration som bevis på dette. El-deklarationen bliver dannet én gang om året (om sommeren), og her kan man se mængden af strøm fra Danske vindmøller. 
 
 
 
 

 

Klimavenlig strøm? 

Støt den grønne omstilling for 9 kroner om måneden

Tilmeld dig nu     Kontakt os