Hvorfor NettoPower?

Her er tre grunde til, at du skal vælge naturgas fra NettoPower. Skriv dig op allerede i dag, og vi kontakter dig når vi kan levere.

Spar penge på dit Naturgas

Penge at spare

Markedet for naturgas savner konkurrence. Der er penge at spare, og det vil vi vise vores kunder.  

Vi holder øje med din gasregning

Vi holder øje

Vi sørger for hele tiden at holde øje med markedet så du kan være tilfreds med den pris du får.

Vi elsker vores kunder og elsker at tale energi

På din side

Vores succes afhænger af at vores kunder er glade. Derfor leverer vi altid den bedste kundeservice. 

 

Hvad mener vores kunder?

Vi ønsker lave gaspriser og fokus på god kundeservice

 

 

 

Skriv dig op til naturgas

Vi kan ikke levere endnu - men det kan vi snart. Herunder kan du se hvordan det forløber, fra du skriver dig op, til du begynder at spare på din gasregning. 

Skriv dig op til gas

1. Skriv dig op

Udfyld navn og e-mail på vores vensteliste. Det er vigtigt for os at understrege, at man ikke binder sig ikke til en aftale ved at skrive sig op.

Interesseret i gas fra NettoPower?

2. Vi kontakter dig

Vi arbejder I øjeblikket på højtryk for at blive klar til at kunne levere naturgas. Når vi er klar kontakter vi dig udfra de oplysninger, som er angivet på ventelisten. 

Levering af gas

3. Levering af Naturgas

Når vi kan levere, og man er blevet tilmeldt, så klarer vi resten. Det vil sige, at vi tager kontakt til dit nuværende selskab og sørger for overflytningen. 

 

Hvorfor vælge Naturgas?

Hvorfor vælge naturgas?

Naturgas | bedre for økonomien og miljøet

Naturgas fra Danmark kommer fra danske felter i Nordsøen og det menes at gas dækker omkring en fjerdedel af Danmarks energiforbrug. Grunden til at vi i overskriften nævner at naturgas er miljøvenligt er fordi det er den reneste af fosille brændsler. Danmark har, akkurat som med el, et omfattende naturgasnet, hvilke gør at vi kan levere til hele Danmark (med få undtagelser). Ikke alene er gas miljøvenligt, det kan også være en besparelse i forhold til fx elvarme/oliefyr. Der har ikke været den store konkurrence på gaspriserne I Danmark, men det vil vi gå ind og lave om på. Vi har allerede haft stor succces med at tilbyde billig el og det mener vi også, at vi kan med gas. Vi fokuserer på at levere til gaspriser der er til at forstå, og med en kundeservice i top. 
 

 Skriv mig op   Gaspriser

Billig gas fra NettoPower


Skift til NettoPower og få billig naturgas

Hos NettoPower arbejder vi hårdt på at gøre energi simpelt. For os betyder det overskuelige regninger og god kundeservice. Se gerne vores korte video, som beskriver NettoPower.

Kan du få naturgas? Grunden til, at vi ikke nævner naturgas er fordi vi på nuværende tidspunkt ikke leverer naturgas. Det arbejder vi på at komme til i nærmeste fremtid, og derfor har vi gjort det muligt at skrive sig op, således at man får en mail når vi kan begynde at levere naturgas.  Vi oplever tit at vores kunder spørger "Kan jeg få naturgas?"  Og hertil kan vi blot svare - ja, det kan du. Når vi først begynder at levere naturgas, så er det de færreste som vil modtage en besked om at vi ikke kan levere - da vi regner med at kunne levere til hele Danmark (med få undtagelser). Det bliver også muligt at slå el og gas sammen, således at man modtager det hele på én regning i stedet for at få en regning på gas fra ét selskab, og en regning på él fra et andet. Dertil kommer, at man på vores selvbetjening vil have mulighed for at følge med i sit forbrug og regninger, så man altid har styr på, hvor meget man har brugt og hvor meget man betaler for sit naturgas - det mener vi er vigtigt for vores kunder. Hvornår begynder i at levere? Vi har desværre ikke nogle tidshorrisont på, hvornår vi kan begynde at levere naturgas. Vi arbejder på højtryk for at kunne levere så hurtigt som overhovedet muligt, og hvis man sørger for at skrive sig op så skal vi nok give besked når tiden nærmer sig - det lover vi. Når vi først er i gang med naturgas, så regner vi med at komme til at lave prissammenligninger, som vi gør med vores el. Dette kommer vi til at gøre fordi vi vil vise, at man også på gasmarkedet kan levere uden at gassen behøver at koste en formue. 

 

 

Må vi levere Naturgas til dig?

Skriv dig op til billig naturgas, så kontakter vi dig når vi kan levere.

Skriv mig op