Der er to muligheder for at få strøm, når du er nybygger

Første mulighed er, at du selv betaler byggestrømmen. Anden mulighed er, at byggefirmaet betaler byggestrømmen. 

Du betaler for byggestrømmen

Hvis du skal betale for byggestrømmen, så skal du som nybygger gennem følgende to steps:

1. Du tilmelder dig på vores hjemmeside, som en indflytning og angiver den ønskede startdato.

2. Elektrikeren kan på den angivne startdato, få udleveret byggemåleren hos netselskabet.

Byggefirmaet betaler for byggestrømmen

Så snart huset er bygget og i sammen har aflæst byggemåleren, skal du blot tilmelde dig nedenfor. Vi har lavet en tre-trins raket, så det er nemt for dig at flytte ind med byggestrøm fra NettoPower. 

1. step

Flytte elektricitet til nettopower

Tilmeld dit nybyggeri

Ved tilmeldelse af dit nybyggeri er det vigtigt, at du er opmærksom på, at vi kan tilmelde dit nybyggeri 14 dage tilbage i tiden. Ved en tilmeldelse hos NettoPower den 14. i måneden kan vi starte leverancen af byggestrøm fra den 1. dag i næste måned. 

2. step

Flytning med NettoPower

Vi klarer din tilmelding 

Når du er tilmeldt, så kontakter vi dit nuværende ellevarandør og fortæller om dit nybyggeri. Du vil altså ikke på noget tidspunkt komme til at stå uden strøm.

3. step

Husk at afmelde din gamle adresse, når du flytter ind i dit nybyggeri

Når du rent faktisk flytter fra dit gamle hjem, så skal du huske, at afmelde til din gamle elleverandør. Du slipper altså for at betale for el, på din tidligere adresse. 

Bliv en del af NettoPower familien i dag og få byggestrøm til dit nybyggeri. 

 

Tilmeld dig nu

 

Få etableret el i dit nybyggeri

Det kan være svært at overskue de mange regler for et nybygggeri.
Vi har her samlet de regler, som vi mener er vigtigst, i forbindelse med stikkontakter.

Få styr på dine stikkontakter i dit nybyggeri

 

At få etableret el i sit nybyggeri, lyder utroligt enkelt og smertefrit, dog er dette ikke altid tilfældet. Når man etablerer byggestrøm i sit nybyggeri, kan det hurtigt koste mere, end man havde forventet, grundet de mange arbejdstimer. Et godt råd er dog altid at få drøftet diverse byggestrøms muligheder igennem, inden i tager den endelige beslutning i jeres nybyggeri. Der er dog ting, der er værd at vide, når man starter et nybyggeri. Vi har her samlet en række punkter, som vi mener er værd at vide, når man opretter byggestrøm.

 

Der er retningslinjer og regler for, hvor mange stikkontakter, der må være i et rum. Disse regler findes i SB afsnit 6 kapitel 801. Helt præcist siger denne regel, at der skal være en 250 V-stikkontakt pr påbegyndt 4m2 gulvareal, dog er der ikke noget krav på, hvis man mere end 10 stikontakter i et rum, i sit nybyggeri. For at være helt specifik, så skal man have mindst tre stikkontakter, hvis man har et værelse på 9m2 i sit nybyggeri. For at få byggestrøm gennem sin stikkontakt til sit nybyggeri, så skal stikkontakten være monteret på en fast brugsgenstand som eksempelvis en væg. Dertil tæller stikkontakter monteret i en højde på mere end to meter ikke med i regnskabet om en stikkontakt pr 4m2. 

 

To do liste i dit nybyggeri

Vi har samlet de fire punkter, vi synes du skal holde særligt øje med,
når du er nybygger.

 

  1. En røgalarm er et must i sit nybyggeri. Her er der mulighed for at serieforbinde dem, så de reagerer på samme tid.
     
  2. Tænk over stikkontakternes placering, hvor det eksempelvis kan blive et problem i forbindelse med rengøring, men også blot med den moderne tilgang, hvor mange elektroniske genstande er i brug på samme tid.
     
  3. Der er mulighed for at forbinde stikkontakterne gennem byggestrøm i dit nybyggeri. Skal man kunne slukke/tænde for den samme el-genstand fra flere steder, så skal dette tænkes i gennem.
     
  4. Tænk på, hvordan man vil sætte en tyverialarm op, så den bliver dækket, men også således, at der den har mulighed for el.

 

Tilmeld dig nu