Elpris.dk – et smugkig

Når engrosmodellen træder i kraft d. 1 april vil sammenligningsportalen elpristavlen.dk blive nedlagt til fordel for elpris.dk. Det betyder, at når man skal søge efter en ny elleverandør så skal man bruge elpris.dk. Vi har fået lov til at få et smugkig på den nye side og på trods af at det er en test-side, så ser det rigtig godt ud. Siden har fået en grafisk overhaling og er blevet meget mere brugervenlig. På billedet kan man se det første man bliver introduceret for når man går ind på elpris.dk. Her skal man blot indtaste postnummer og så bliver man sendt videre i systemet. (læs videre under billedet).

Elpris.dk find elpriser

Herefter kan man vælge om man vil se en variabel, fastpris eller alle priser på én gang. Det betyder, at det er lettere at vælge imellem de forskellige produkter, hvor man på elpristavlen.dk skulle lave en ny søgning, hvis man f.eks. ville se fastpris i stedet for variable priser. Som noget nyt kan man krydse “flexafregning” af, og undersøge om der er flexafregning på adressen. Vores systemer er klar til flexafregning så vi glæder os rigtig meget til at alle får muligheden for at få gavn af det.

Elpriser bliver vise på elpriser.dk

Når man har valgt et produkt kan man læse mere om det i et separat vindue. Man kan se om der er kontraktbetingelser, abonnement, services og meget mere tilknyttet. Man kan også se et estimat for de næste 6 mdr og se en priskurve for produktet, som viser udviklingen af prisen over de seneste måneder.

Elpris.dk produktbillede

Opdatering:

Elpris.dk er i nu tilgængelig. Derfor har vi lavet en guide til, hvordan det hele virker. Vi håber at det er med til at kunne vælge den korrekte elleverandør.