Elprisen tager et dyk nedad

16,44 øre pr kWh vest, og 16,66 øre pr kWh øst

Juli har vist sig at være en rigtig god måned. Ikke på grund af at vi har været på ferie, men fordi at vores gennemsnitspris for måneden er så lav. Vi skal flere år tilbage for at finde en elpris på under 16,44 øre pr kWh vest, og 16,66 pr kWh øst. Det er vi meget stolte af at kunne sige.
Vi har i den seneste tid fået en del henvendelser for kunder, som undre sig over, hvordan vi kan have så lav en elpris. Og, det er faktisk ret simpelt. Det kan vi fordi vi har, i modsætning til mange af de større energiselskaber, udviklet og bygget vores egne intelligente systemer til at købe og sælge el på den mest effektive måde. Det betyder, at vi kan levere de bedst mulige elpriser til vores kunder, hele tiden. Vi lægger vægt på at gøre energi simpelt, hvilke blandt andet betyder at vores regninger er til at forstå, hvorfor vores henvendelser er relative få. Det gør i sidste ende, at vi kan bruge vores kræfter på at få levere billig el.
Hos nettopower har vi ét produkt, og det er variabel el. Det har en også en stor betydning for, hvorfor vores priser er så lave. Elpriserne er næsten kun faldet de seneste to år, så hvis man ønsker billig el viser alle tal, at det er bedst med en variabel aftale.
Er du stadig i tvivl om dit valg af el så kan du læse mere på vores billig el side, eller kontakte os på kundeservice@nettopower.dk, eller telefonisk på 70 500 500 mandag-fredag fra 09:00 til 14:00.