Forstå selvbetjeningen: Hent din faktura

På selvbetjeningen har vi gjort det muligt at hente alle dine fakturaer.

På selvbetjeningen har vi gjort det muligt at hente alle dine fakturaer. Hver d. 15 i måneden bliver der dannet en faktura for forrige måned. Man kan enten vælge at få tilsendt fakturaen på mail når den bliver dannet, eller man kan hente den på selvbetjeningen. På fakturaen kan du få et overblik over, hvad du har haft betalt i skatter, afgift og transport samt, hvad du har betalt for den rene el. Når der kommer korrektioner, så vil de også være at finde på fakturaen. Måden du henter fakturaer ned på er ved at logge på selvbetjeningen – har du ikke helt styr på, hvordan man logger på selvbetjeningen så kig med her. Når du er logget ind på selvbetjeningen, så bedes du trykke på ”Mine betalinger” i menuen til venstre.

Når du har trykket på mine betalinger, så bedes du trykke på ”Du kan downloade dine fakturaer her”, hvorefter alle dine fakturaer er tilgængelige – lige til at hente ned.

Husk, som nævnt, at dine fakturaer bliver dannet hver d. 15 i måneden for forrige måned. Har du spørgsmål til din faktura så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Nyhed / 24 september 2017