Lav pris i april og fordelen ved variabel el

Elpriserne er næsten kun faldet de seneste to år, så hvis man ønsker billig el viser alle tal, at det er bedst med en variabel aftale

I april måned havde vi en gennemsnitspris på henholdsvis 25,11 øre pr kWh i vest, og 25,90 øre pr kWh i øst.  Sammenligner vi med april sidste år har vi en besparelse på henholdsvis 15 og 13 procent. Vi kan ydermere se på vores historiske elpriser, at denne april har været den billigste i mere end to år. En elpris der er mulig fordi vi kører med variabel el, og har set dage i april, hvor prisen har været nede på 3 øre pr kWh.
Hos NettoPower har vi ét produkt, og det er som nævnt variabel el. Vi snakker tit om hvordan vi kun opererer med variable elpriser, da det er det billigste for vores kunder. Det er derfor vigtig for os, at vise, hvordan det så også er tilfældet.
Elpriserne er næsten kun faldet de seneste to år, så hvis man ønsker billig el viser alle tal, at det er bedst med en variabel aftale.  Når man vælger en variabel elpris hos NettoPower så er man ikke låst fast på en dyr aftale, tværtimod. Skulle man alligevel på et tidspunkt blive i tvivl om ens valg så kan man altid komme ud igen inden for tre uger, så risikoen er minimal – og gevinsten høj. Uanset hvilke elleverandør man vælger, så mener vi at det er en god ide at vælge en variabel pris.
Det er selvfølgelig ikke kun prisen valget afhænger af. Kundeservice er en vigtig parameter, og en parameter man absolut ikke kan komme udenom når man skal vælge elselskab.Vi har blandt andet den bedste score på Trustpilot blandt alle elselskaber i Danmark.
Hos NettoPower tror vi på at den bedste måde at skabe relationer til vores kunder er ved at have fokus på vores kerneforretning – lave priser, og god kundeservice.
Er du stadig i tvivl om dit valg af el kan en bilagsrapport om købsstrategier og udenlandske erfaringen lavet af Ea Energianalyse anbefales. Analysen er en del af en større projekt om fremtidens elpristavle, men inkludere nogle gode observationer omkring variabel og fast elpris.

bilagsrapport.pdf

Nyhed / 11 maj 2015