NettoPower er Danmarks billigste elleverandør

En større prissammenligning foretaget af energitilsynet viser, at NettoPower er Danmarks billigste el udbyder i 2017 med variable priser elpriser.

Energitilsynet har i maj 2018 udsendt en officiel rapport over elpriser og ellevarandører i år 2017. Rapporten beskriver elmarkedet generelt, hvordan det hænger sammen og hvordan elpriserne på elmarkedet fungerer. I rapporten kan det aflæses, at NettoPower, i perioden fra den 1. januar til den 31. december, er den el udbyder med Danmarks billigste elpriser, med et forbrug op til 1.800 kWh og 4.500 kWh. Dertil er NettoPower den el udbyder, der har de billigste elpriser øst for Storebælt med et forbrug op til 1.800 kWh og anden billigste med et forbrug op til 4.500 kWh. Alle disse elpriser er udtaget med henblik på variable priser.

- Hos NettoPower fokuserer vi meget på lave elpriser og generelt at være blandt de billigste el udbyder i Danmark. Det er selvfølgelig en kæmpe cadeau, nu at få en kåring som den billigste el udbyder målt på vores variable elpriser.  Vi vil fortsat arbejde målrettet mod at være blandt de billigste elleverandører med et forbrug op til 1.800 kWh og 4.500 kWh, udtaler Frank Bengtsson, administrerende direktør i NettoPower.

 

Tidligere prissammenligninger

I år 2017 offentliggjorde NettoPower en prissammenligningsundersøgelse, der viste elpriser for de forskellige eludbydere. Undersøgelsen tog udgangspunkt i perioden 1. april 2016 til 1. april 2017, målt i rå elpriser og med et forbrug op til 3.500 kWh.

Man kunne ud fra denne periode og dets elpriser konkludere, at NettoPower var den billigste el leverandør på markedet. Dette er dog ikke første gang, at NettoPower får denne placering. Ud af de fire foregående år har NettoPower rendt med placering som Danmarks billigste elselskab og en enkelt gang endt som det andet billigste elselskab.

- Vi er fortsat meget tilfredse med undersøgelsen over de 12 måneder. Det har hele tiden været et mål for os at få denne placering i markedet som den billigste elpris udbyder. Vi har siden rapporten haft enormt stort fokus på at fastholde positionen som værende en af de billigste el udbyder på el markedet, udtaler Frank Bengtsson.

Se prissammenlignings undersøgelser her

 

Markant vækst hos NettoPower

Elmarkedet vokser og gennem markedsrapporten offentliggjort af Energinet kan det aflæses, at der i perioden 2013 til 2017 er kommet 20% flere udbydere af el på markedet.

Dette er dog ikke en forhindring for vækst hos NettoPower. Kundetilgangen hos NettoPower er nemlig steget med cirka 50% efter den uofficielle rapport blev offentliggjort og det ligner på nuværende tidspunkt ikke, at denne trend vil stoppe.

- Hver dag kan vi se, at der kommer flere og flere kunder til. Vi tror på, at flere forbruger vil have en enkelt elregning, med et produkt, uden gebyr og til en lav elpris. Vi tror på, at en elleverandør skal være til at forstå uden skjulte bagtanker og høje elpriser. Vi har af denne grund kun et produkt og gør det dermed overskueligt for forbrugeren at vælge el.

Vi har den overbevisning om, at en enkelt elregning og en lav elpris er vejen frem i elmarkedet, fastslår Frank Bengtsson.

 

Link til prisundersøgelsen foretaget af NettoPower 2016/2017

Prisundersøgelse år 2016/2017

 

Link til prisundersøgelsen foretaget af energitilsynet

Prisundersøgelse foretaget af energitilsynet år 2017 

 

 

 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar