Sådan virker korrektioner

Vi kan modtage dine aflæsninger fra én gang til 12 gange årligt

Vi afregner altid efter et estimeret forbrug. Er du i tvivl om, hvad det vil sige, kan du læse mere om det i vores spørgsmål/svar sektion. Alt efter hvilken måler, du har installeret, kan vi modtage dine aflæsninger fra én gang til 12 gange årligt. Når vi har dine aflæsninger, går vi ind og laver en korrektion. Det betyder, at vi kigger på, hvad vi har estimeret dig til at bruge og, hvad du rent faktisk har brugt – altså dit faktiske forbrug. Der er flere måder, hvorpå du kan se dine korrektioner. Hver den 15. i måneden, danner vi en faktura, som gælder for forrige måned. Hvis du har modtaget en korrektion gældende for perioden, fakturaen dækker, vil det være synligt, som vist på billedet herunder.
Her kan man se, at der har været estimeret et forbrug på 1156 kWh for perioden 01.08.2015 – 31.03.2016. Der har været aflæst et forbrug på 1138 kWh, hvilke svarer til en ændring i forbrug på -18 kWh. Det betyder en ændring på nettopower saldoen på -3,82 kroner – altså, får du 3,82 kroner fratrukket, fordi vi har afregnet -3,82 kroner for meget.

Hvis fakturaen ikke er dannet endnu, kan man finde den samme oplysning på selvbetjeningen. Dette gøres ved at logge ind og ved at trykke på ”mine betalinger” i menuen til venstre og herefter vælge den orange knap ”se detajler” (som vist på billedet herunder).
Herefter vil du kunne se en avanceret visning af din aktivitet på din nettopower konto. Som vist på billedet herunder kan man se, at der er kommet en korrektion og, hvilken dato. For at simplificere visningen på fakturaen runder vi op, men det gør vi ikke på den avancerede visning under ”se detajler”. Derfor kan man se, at der har været en ændring af forbrug på -17,6 kWh, hvilket svarer til, at der er kommet 3.82 kroner ind på din nettopower konto.
Som altid, hvis man er i tvivl, så kan man altid kontakte vores kundeservice.