Strøm fra Danske vindmøller

Det er med stor glæde, at vi nu kan tilbyde nye og eksisterende kunder strøm fra Danske vindmøller. I forbindelse med at PSO-afgiften langsomt bliver udfaset har vi oplevet større efterspørgsel efter en mulighed for at støtte den grønne omstilling. Det har vi arbejdet på, og kan nu tilbyde strøm fra Danske vindmøller. Hverken vi, eller andre elselskaber, kan sikre at der kommer strøm fra Danske vindmøller ud af stikkontakten. Det vi kan sikre er derimod at tage et aktivt valgt om at købe oprindelsesgarantier svarende til den mængde strøm vi sælger. Så for at gøre det så nemt og overskueligt som overhovedet muligt så kan man tilføje strøm fra Danske vindmøller som tillæg for 9 kroner om månden og dermed være med til at sikre den grønne omstilling. 

 

Hvis du er eksisterende kunde så kan du tilføje strøm fra Danske vindmøller på selvbetjeningen under "Mit abonnement" 

 

Det er selvfølgelig også muligt at tilføje for nye kunder. Dette kan gøres under tilmeldingen ved at sætte kryds under "Strøm fra Danske vindmøller" 

 

 

Er du i tvivl om dette er det rette valg for dig - eller ønsker du mere information om den grønne omstilling? Så tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice

Mere information: Strøm fra Danske Vindmøller

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar