Vi er landsdækkende

Det betyder at uanset hvor du flytter hen i Danmark så kan du tage os med

NettoPower er landsdækkende

Et af de spørgsmål vi tit får er, om vi kan levere strøm uanset hvor i Danmark man bor. Svaret er altid det samme – ja, det kan vi.  Vi skelner ikke mellem om man bor i en by med få indbyggere eller om man bor i en storby.

Elmarkedet er delt op i en Vest- og Østdanmark, og da der er tale om to forskellige prisområder er der derfor en minimal prisforskel. Hvis man er interesseret i at se lidt nærmere på de forskellige områder kan man se mere på Energinet, som har lavet et glimrende overblik over elsystemet i Danmark. 

Man er altid meget velkommen til at kontakte os mandag, onsdag og torsdag 10:00 til 14:00 på 70 500 500 eller via e-mail på kundeservice@nettopower.dk. Man kan også altid fange os på de sociale medier, hvor vi er tilstede på Google+, Facebook eller Twitter. Har man lyst må man også gerne kigge forbi vores kontor i Aarhus. Når vi siger vi elsker at snakke el - så mener vi det også. 

 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar