Om os

Vi er det innovative energiselskab, der skaber stor værdi for vores kunder

NettoPower blev startet i 2012 af Frank Bengtsson med det formål at skabe et energiselskab med stor værdi, der virkelig elsker sine kunder og som sætter dem i centrum af virksomheden.

Vores fokus er alene på én ting, energiforsyning.

Vi har, i modsætning til mange af de større energiselskaber, udviklet og bygget vores egne intelligente systemer til at købe og sælge el på den mest effektive måde. Det betyder, at vi kan levere de bedst mulige elpriser til vores kunder, hele tiden.

Med vores intelligente systemer kan vi blandt andet afregne kunderne på grundlag af timeprisen fra elbørsen.

Systemerne gør ligeledes, at stort set alle vores processer kører automatisk, hvilket bevirker, at omkostningerne holdes nede. Når en ny kunde skifter til NettoPower, sker det hele eksempelvis pr. automatik.

Hos NettoPower lægger vi meget vægt på at gøre energi simpelt, da vi i øjeblikket mener, at det er alt for kompliceret at forstå, hvor meget el du bruger, og hvor meget du betaler for det.

Vi tager udfordringen op med henblik på at ændre den måde, hvorpå vores kunder føler forholdet til deres energiforsyningsselskab. Derfor bestræber vi os på at skabe gennemsigtighed og åbenhed i forhold til ikke blot os selv som virksomhed samt kundernes energiforbrug og regninger men også i forhold det danske elmarked som helhed. Vi vil samtidig slå et slag for større konkurrence inden for energiområdet.

I juli 2014 startede vi et nyt selskab, Whitelabels, for at kunne udskille de systemer, som NettoPower kører på, fra selve elsalgsvirksomheden. Det giver os mulighed for, at udbyde vores innovative systemer og løsninger til andre elleverandører.

NettoPower ApS og Whitelabels ApS ejes af Frank Bengtsson.

Vi tager energiforsyning, et komplekst produkt, og gør det simpelt.

 #vigørenergisimpelt

 

 

 

 

Bliv kunde

Tilmeld dig nu eller kontakt os, hvis du har spørgsmål

Tilmeld dig nu     Kontakt os