Danmarks billigste elleverandør 

Vi har regnet på de danske variable elpriser i perioden 1. april 2016 til 1. april 2017. 

Hos NettoPower har vi ét produkt, og det produkt kommer alle vores kunder på når de tilmelder sig. Produktet er med en variabel elpris, hvilke betyder at vi ikke kender prisen fremadrettet som man for eksempel gør med fastpriser. Derfor er det vigtigt for os at kunne lave prissammenligninger, som viser at når vi siger vi er billige, så er vi det rent faktisk også. I de seneste tre prissammenligninger er det blevet til to førstepladser og én andenplads med 16 kroner op til førstepladsen. Det skal selvfølgelig nævnes, at selvom elpriser betyder meget for ens valg af elleverandør, så skal man huske på at der er andre ting, som også er vigtige at tage hensyn til. Er der en selvbetjening, hvor man kan foretage nødvendige ændringer? Og, hvordan behandler selskabet sine kunder? Det er blot for at nævne nogle ting, som man også skal være opmærksom på. Når det er sagt, så betyder priserne selvfølgelig meget for valget af elleverandør, hvorfor vi nedenfor kan præsentere en prissammenligning af den rå strøm (uden skatter, afgifter og transport). Her er vi Danmarks billigste leverandør af el op til 3500 kWh. 
 

 

Det er ikke kun elpriser som er vigtigt

Vi har samlet nogle af vores seneste anmeldelser på Trustpilot

 

Sammenligning af elpriser

Det er ikke første gang at vi laver en prissammenligning. Vi tror på åbenhed og gennemskuelighed på elmarkedet, og derfor laver vi sammenligning af elpriser. Bliv klogere på NettoPower i denne korte video. 

Tilmeld dig nu   Fortæl mig mere

 

 

Da vi startede NettoPower i 2012 var det for at skabe et energiselskab, som kunne skabe værdi for kunderne. At skabe værdi for kunderne har været et pejlemærke for NettoPower lige siden. Èn af de ting, som vi mener skaber værdi er vores elpris-sammenligning.  Da vi lavede vores første elpris-sammenligning skabte vi stor debat internt blandt de etablerede elselskaber fordi dette var uvant i branchen. Ikke desto mindre har vi fortsat med at lave elpris-sammenligninger. I de seneste fire prissammenligninger har vi tre førstepladser og én andenplads i kampen om at blive Danmarks billigste elleverandør. I 2016 begyndte Energitilsynet også at foretage elpris sammenligninger da de kunne se et behov for at gøre forbrugerne opmærksom på for høje elpriser. I Energitilsynets elpris-sammenligning er det blandt andet også interessant at se besparelsen på fastpriser og virksomheder. I bund og grund viser deres prissammenligning, hvordan der er årsag til - uanset hvilket produkt man har - at være på vagt overfor ens valg af elleverandør. At der på den måde bliver gjort noget fra andre end os er vi super stolte af, fordi det betyder at der bliver gjort noget i markedet for at oplyse den enkelte forbruger - noget som ikke var tænkelig før i tiden. I videoen ovenfor har vi samlet lidt information om, hvem vi er og hvorfor vi kan levere el så billigt uden at gå på kompromis med kvaliteten af produktet. 

 

Vil du også have billige elpriser?

Tilmeld dig nu og vi klarer resten 

Tilmeld dig nu