Skift elselskab

 

Se vores video om, hvordan du tilmelder dig, og få billig el og fantastisk kundeservice fra NettoPower. Skift elselskab - det er nemt og simpelt at skifte elselskab

Vi ønsker at gøre det så let for dig som overhovedet muligt at skifte elselskab. Derfor har vi lavet blandt andet lavet en video, der fortæller om hvordan man tilmelder sig. Se videoen, og oplev hvor nemt det er at skift elselskab. Når du har tilmeldt dig klarer vi overflytningen til os. Du kan bruge elpris.dk til at sammenligne vores priser med vores konkurrenters. NettoPower sætter en ære i at levere billig strøm og fantastisk kundeservice - det er blandt andet derfor, at vi topper Trustpilots liste over de bedste energiselskaber. Vi vil også gerne høre din mening.

 

 

 

 

NettoPowers guide til skift af elselskab

Vi har skrevet en simpel guide, som hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning

Det kan være svært at hitte ud af det, når man skal skifte elselskab. Det kan også tit virke udbetydeligt med de små forskelle der er på de forskellige leverandører, men bag de ens facader gemmer der sig altså vidt forskellige virksomheder og principper. Vi har gjort vores bedste for at rede trådene ud, sådan at du har nogle klare rammer til at træffe en god beslutning når du skal skifte elselskab. Du kan blandt andet læse om hvordan man bruger elpristavlen, hvordan man kan vægte service/pris balancen, hvordan man undgår at falde for sælgernes tricks, og hvordan man helt lavpraktisk bærer sig ad med at skifte elleverandør. Guiden er fra før 1. april 2016, det vil sige at vi har fået nye regler på elmarkedet siden. Dog er mange af punkterne stadig meget aktuelle, hvorfor vejledningen stadig er oppe. 
 
 
 

 På kundens side

Elmarkedet er uigennemskueligt, og alt for mange kunder føler sig snydt. NettoPower ønsker at ændre branchen.

 
skift-elselskab-bog

Guide til skift af elselskab

Forvirret af elmarkedet? Vi tilbyder en gratis guide, som hjælper dig med at skifte elselskab. 

Lær mere

 

 Bedste service

NettoPower har branchens bedste kundeservice. Vi er det eneste elselskab i Danmark, som scorer 4 stjerner på Trustpilot.

Et billiede af NettoPower, beskrevet af vores kunder

Et udpluk af, hvordan kunderne beskriver NettoPower

 

Skift elselskab i forbindelse med flytning

Hvis du skal flytte, så kan du lige så godt overveje at skifte elselskab. Hvis du allerede er flyttet ind, så kan vi faktisk godt levere tilbage i tiden. Er du flyttet ind (op til 14 dage tilbage), og ikke har valgt elleverandør - så kan vi stadig starte op fra indflytningstidspunktet. 

Skift elleverandør

Når man skal flytte er der mange ting at tage hensyn til. At skulle skifte elselskab bliver desværre ofte nedprioriteret, og det kan have økonomiske konsekvenser. Hvis man for eksempel flytter ind uden at tage stilling til sin elleverandør, så kan elleverandøren være nødsaget til at afbryde strømmen grundet manglende betaling. Det koster typisk fra 1500 kroner og op af få åbnet for strømmen plus så er man nødsaget til at betale depositum for fremtidig leverance. Derfor er det altid en god ide, at få skiftet elselskab inden man flytter ind eller meget kort tid efter man er flyttet. Vi har forsøgt at gøre skiftet af elselskab nemt under vores tilmelding. Under punkt nummer tre sætter man blot kryds ved at man er er flyttet eller på vej til at flytte. Derefter ved vi at der er tale om en flytning, og så kan vi klare resten derfra. Skulle der så være udfordringer med skiftet af elselskab, så kontakter vi dig og sørger for at få rettet dette. Hvis du er i tvivl om, hvordan og hvorfor man skifter elselskab så har vi lavet en vejledning til dette med en  gratis guide til skift af elselskab til vores kunder - det handler om god kundeservice. Skulle du have spørgsmål så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice
 
 

Tilmeld dig nu

 

Bliv kunde

Tilmeld dig nu eller kontakt os, hvis du har spørgsmål

Tilmeld dig nu     Kontakt os