Powercube

Powercube er designet af firmaet Allocacoc fra Holland. Ideen gør ikke alene op med pladsmangel,
men gør også op med kedelige stikdåser og rod i elektronikken

Hjem / Ting vi elsker / Powercube

Powercube

De fleste kender til at sidde på kontoret, til et møde, eller måske bare derhjemme, og så mangle en ledig stikkontakt. Måske er der ikke plads fordi kollegaen har et 3-benet stik siddende i, som blokerer for adgangen til resten af de ledige udgange. Eller så er der bare ikke plads fordi vi nu til dags har flere og flere elektroniske gadgets, der kræver strøm.  Men løsningen til dette problem findes faktisk allerede.

Løsningen hedder Powercube og er designet af firmaet Allocacoc fra Holland. Ideen gør ikke alene op med pladsmangel, men gør også op med kedelige stikdåser og rod i elektronikken. Ønsker man at være kreativ kan man sætte flere forskellige Powercubes sammen, så de former lige netop det man ønsker. Man kan også tilkøbe en Powercube med indbygget USB, hvilke gør det nemt at oplade telefonen eller andre enheder, der kræver opladning via USB. 

Powercube vandt i 2014 en pris for bedste design af det anerkendte Red Dot fra Tyskland (af tidligere danske vindere kan nævnes BoConcept sammen med Karim Rashid).  Juryen tildelte Powercube prisen med disse ord ”the PowerCube is a particularly useful and elegant tool that ensures the availability of sufficient sockets at all times” – oversat til dansk “Powercuben er et specielt brugbart og elegant redskab, som sikre tilgængelighed til stikkontakter på alle tidspunkter”.

Ideen til en ny stikdåse er hermed givet videre.

powercube.dk

allocacoc.comIFrame