Økokapsel

En grøn omstilling kommer nærmere med en økokapsel

Økokapsel grøn omstilling
Ønsker du forandring i måden du bor på? Så kunne økokapsel være en mulighed.  Økokapsel er designet af tegnestuen Nice Architects tilbage i 2015. De fleste af sådanne projekter er flotte at se på papiret, men bliver aldrig ført ud i virkeligheden. Det nye er så, at det nu faktisk er muligt at bestille en økokapsel. Hvis man ønsker at være den første til at få en økokapsel så skal man af med € 79.900 eller godt 600.000 tusinde danske kroner. Hvis man kan vente lidt længere så lover producenten at prisen bliver billigere. 
 
For de godt 600.000 tusinde kroner får man et ”hus” på 11 kvadratmeter, som kan være selvforsynet i op til et år. Økokapsel er forsynet med solceller med 600W og vindturbine på op til 750W, som er forbundet med et batteri. Formen på kapslen gør at regnvand bliver opfanget og renset i et filter. Herefter er det klar som drikkevand.  
 
Det bliver spændende at se, hvor mange der ender med at købe en økokapsel. Hvis man på sin ferie, eller i Danmark, støder på en Økokapsel, så må man meget gerne tage et billede og dele med os. 
 
 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar