Aarhus Festuge

Aarhus festuge er over os, og det betyder en helt særlig stemning i byen

Aarhus festuge
Aarhus festuge er over os, og det betyder en helt særlig stemning i byen. Aarhus festuge blev først afholdt i 1965, og er i dag vokset til en af de største kulturfestivaler i norden. Hvert år er det er nyt tema for festivalen, og i år er temaet ”Lys-mere lys”. Forklaringen til temaets valg skal findes i UNESCOs udråb af 2015 til lysets år. Det handler om at møde nye mennesker i et nyt lys, om at dele og holde af de små lyspunkter, og vigtigst af alt om at have en hyggelig uge. 
 
Der er hvert år mere end 1000 arrangementer fordelt på over 100 forskellige scener og steder i byen. Så der skulle være noget for en hver smag. Her hos NettoPower har vi hovedkontor i Aarhus, og vi glæder os til at komme ned og opleve årets tema. Festivalen er WindMade, hvilke betyder at alt energiforbrug bliver dækket af vindenergi. 
 
Årets program: Aarhusfestuge.dk
 
 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar