Bake on

På de flotte og farverige viskestykker er der printet skridt-for-skridt vejledninger med bageopskrifter på

Bake on

Mange har prøvet at løbe frem og tilbage fra køkkenet og hen til computeren for at kigge på en opskrift. Eller har prøvet at plette ens opskriftsbog til med ingredienserne fra opskriften - Bake on kunne måske være løsningen på problemet.

Bake on er en serie af viskestykker i et flot design. På de flotte og farverige viskestykker er der printet skridt-for-skridt vejledninger med bageopskrifter på. Der er opskrifter på, hvordan man bager kager, cupcakes, muffins og så videre. Det hele er fremstillet på en flot og overskuelige måde så man kan se præcist, hvad man skal gøre. Viskestykkerne er en sjov måde at få børn involveret i hvilke mål og ingredienser der behøves for at bage.

For stifteren, Chris Gojal Krogsgaard, startede det hele på Saint Martins College of Art and Design i London, 2011. Her blev hun bedt om at lave et redesign af en opskrift med fokus på slutbrugeren. Det blev begyndelsen på Bake on, som gennem crowdfunding-portalen Kickstarter fik samlet 128,809 kroner ind til projektet. Ifølge Bake on kommer der hele tiden nye opskrifter så, hvis man ikke lige kan finde et viskestykke med den opskrift man ønsker så kan det være det kommer.

bakeon.net

 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar