Be My Eyes

En innovativ app der hjælper blinde med deres daglige gøremål

Be My Eyes
Ideen til den danske app Be My Eyes startede da stifteren Hans Jørgen Wibergs datter læste en besked op for ham på telefonen. Hans Jørgen Wiberg spurgte da sine blinde venner om de gjorde de samme med deres telefon, og det gjorde de. Det blev startskudet til Be My Eyes.
 
Ideen bag er at man skal kunne hjælpe blinde med de daglige gøremål, hvor synet er relevant. Det virker på den måde at den blinde beder om hjælp via Be My Eyes. Èn frivillig får så notifikationen om at der er en blind, som har brug for hjælp. Den blinde kan så spørge om hjælp og den frivillige kan svare ud fra hvad man ser live.
 
Projektet er en såkaldt non-profit. Det vil sige at holdet bag ikke tjener noget på det. I 2013 modtog de 2 millioner kroner af Velux Fonden til udvikling, hvor de hidtil kun har kørt gennem crowd funding-kampagner som er en måde, hvor alle folk kan hjælpe til. De havde dog, inden støtten fra Velux, kun nået op på et par tusinde dollars.
 
Det er en simpel app, men den er med til at hjælpe mange mennesker med ting som man hurtigt kan tage for givet når man er seende. Man kan download Be My Eyes og oprette en profil på et par minutter.
 
 
 
 
 
 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar