Brooklyness

Fremtidens cykelhjelm kan blive et vigtigt redskab mod cykelulykker

Brooklyness | Ting vi elsker
Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos NettoPower elsker at cykle. Vi har skrevet om Copenhagen Wheel, Me-Mover, og Connected Cycle, men vi har aldrig haft fokus på cykelhjelme – det har vi så en god grund til nu. 
 
Firmaet Brooklyness har udviklet en cykelhjelm med en masse funktioner, du ikke vidste, at du havde brug for. For det første har hjelmen en indbygget sensor, som giver direkte besked, hvis en bil nærmer sig i en blind vinkel. Kameraer foran og bagved scanner miljøet omkring dig, og giver besked via et blinkende lys på hjelmen når for eksempel en bil nærmer sig. Når du drejer, tænder et blinklys, som indikerer, hvilken vej du drejer ud fra din bevægelse. Bremser du op, vil et stoplys blive aktiveret, så dem bag dig kan se, at du stopper. Der er klart, at fremtidens cykelhjelm ikke fungerer uden GPS, så det er der selvfølgelig også indbygget. En medfølgende app kommunikerer direkte med hjelmen og sørger for at fortælle, hvilken vej, du skal og sørger på den måde for, at du hele tiden har øje på vejen og ikke i telefonen. Skulle uheldet være ude, at du bliver påkørt eller andet, så optages turen, og du kan sende videoen til forsikringsselskabet. Er ruten ekstra smuk, kan du vælge at live streame turen med dem derhjemme i sofaen. 
 
Som det fremgår, er vi på nuværende tidspunkt meget fascineret af Classon (som hjelmen hedder). Vi er ikke kun fascineret på grund af dens mange funktioner, men også fordi, vi tror, at det er vejen frem mod færre uheld på cykelstierne. Det bliver spændende at se, om der kommer mere fokus på den slags cykelhjelme i fremtiden. 
 
Nederst på siden kan du finde en lille video, hvor Brooklyness på engelsk fortæller lidt om hjelmen. På nuværende tidspunkt er hjelmen ikke mulig at købe, men Brooklyness (firmaet bag) har allerede samlet 120.000 tusinde dollars ind via crowdfunding portalen kickstarter til hjælp med at få produktionen skudt i gang. Så der går nok ikke længe, før den kan købes online. 
 
 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar