Connected Cycle

Er du træt af at din cykel bliver stjålet? Hvad så med at lave din cykel om til en smart cykel

NettoPower - Ting vi elsker - Connected Cycle
I Danmark kan rigtig mange mennesker lide at cykle – og det kan vi også hos NettoPower. Vi har før skrevet om Me-Mover, som er en form for step-maskine på hjul. Vi har også haft skrevet om The Copenhagen Wheel, som er et designerhjul, der forvandler cyklen til en elektrisk hybridcykel. Det var måske den, Jakob Haugaard havde i tankerne med sit valgløfte fra 1994 om mere vind på cykelstierne.
 
Men, når vi så elsker at cykle, hvordan sikrer vi så, at cyklen ikke bliver stjålet? Svaret er den franske nystartede virksomhed Connected Cycle. Deres produkt er en pedal, som har en indbygget GPS. Hvis cyklen bliver fjernet eller på nogen måde begynder at bevæge sig, får man en besked om at noget sker. Skulle uheldet være ude - at tyven har held med at stjæle cyklen, så kan man finde frem til den via GPS. 
 
Cyklen har også er par ekstra indbygget gadgets til den kræsne fitnessudøver. Man kan nemlig spore, hvor langt man har cyklet,  hvor mange kalorier, man har forbrændt og gennemsnitlige kilometer i timen. De forskellige data kan så tilgås via en medfølgende app. 
 
Et aluminium-cover beskytter elektronikken inde i pedalen, og for den design-bevidste kan det nævnes, at pedalen bliver solgt i par. Èn pedal med alt elektronik i, og en pedal så æstetikken er på plads.  
 
Pedalen blev for nylig præsenteret til en stor messe i Las Vegas, og ønsker man at skrive sig op til produktet, kan man gøre det direkte på producentens hjemmeside
 
 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar