Copenhagen Wheel

The Copenhagen Wheel er et smukt designet cykelhjul, som er let at klikke på en helt almindelig cykel, og som forvandler den til en elektrisk hybridcykel.

The Copenhagen Wheel

The Copenhagen Wheel er et smukt designet cykelhjul, som er let at klikke på en helt almindelig cykel, og som forvandler den til en elektrisk hybridcykel.

Ligesom alle andre el-cykler vil The Copenhagen Wheel hjælpe sin bruger med at cykle lange afstande eller komme op ad stejle bakker, men hvad der måske er endnu mere interessant ved The Copenhagen Wheel er, at hjulet lærer sin brugers adfærd at kende og kan bruge denne viden til at afgøre, hvor meget hjælp brugeren har behov for i en given situation.

Hjulet har også et intelligent låsesystem, som låser cyklen, når brugeren forlader den, og låser den op igen, når brugeren kommer tilbage. 

The Copenhagen Wheel kan også parres med brugerens smartphone via en mobil-app. Dermed kan man følge med i en række data – blandt andet distance, forbrændte kalorier og højdemeter. Desuden kan man dele og sammenligne sine personlige data med venner, hvilket er med til at bringe cyklister sammen og skabe fundamentet for en ny, social måde at cykle på.

superpedestrian.com

 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar