Gloove

Flyttehjælp til en skarp pris

Gloove Flyttefirma

Til dagligt har vi at gøre med rigtigt mange kunder, der flytter. Derfor blev vi ekstra opmærksomme, da vi læste om flyttefirmaet Gloove, som er en nystartet aarhusiansk virksomhed. De fleste kender til situationen, hvor man skal bede familie og venner om hjælp ved flytningen. Det gør Gloove også, og det har de fundet en løsning på.

Ideen går ud på, at man hyrer en såkaldt ”Gloover” som er tilgængelig i Aalborg, Odense, København eller Aarhus, til at komme og hjælpe med at flytte. En Gloover er en lokal studerende, som med en fleksibelt skema kan komme og hjælpe med flytteopgaven. På den måde gør Gloove op med de traditionelle flyttefirmaer ved at tilbyde flyttehjælp til en billigere pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Har man brug for hjælp til en opgave, så udfylder man en beskrivelse af opgaven, og så matcher Gloove automatisk én eller flere studerende til at hjælpe med opgaven. Betalingen klares så automatisk, når opgaven er slut.

Vi har ikke selv brugt Gloove endnu, men når en virksomhed ønsker at revolutionere branchen med ny teknologi og god kundeservice – så bliver vi automatisk nysgerrige, da det passer meget godt med, hvad vi selv ønsker.

Gloove.dk

 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar