Ilumi smart-pære

Det er muligt at indstille lyset således at man om morgenen vågner ved at lyset tændes lige så stille indtil man er vågen.

Ilumi smart-pære
Der var engang hvor en el-pære kunne slukke og tænde – og ikke mere. Den tid er så småt ved at være forbi. Branchen arbejder hele tiden på at udvikle produkter, som kan gøre det nemmere og smartere for den enkelte. Det nyeste skud på stammen er den såkaldte smart-pære. Der er mange firmaer, som tilbyder smart-pærer, men det amerikanske firma Ilumi har, synes vi, fat i noget. 
 
Ilumi er et amerikansk baseret firma, som på crownfunding-portalen kickstarter.com fik rejst over $ 140.000 dollar fra folk verden over. De brander sig selv med, at det er nemt at komme i gang med en deres smart-pære. Man skruer den på, og downloader deres app, og derefter har man mulighed for at bruge dens mange muligheder. 
 
Det er muligt at indstille lyset således at man om morgenen vågner ved at lyset tændes lige så stille indtil man er vågen. Det er også muligt at indstille lyset sådan, at når man bevæger sig væk fra rummet så slukkes det automatisk. Det er tilmed muligt at ændre på lysstyrke samt farve.  
 
I øjeblikket er det muligt at forudbestille produktet, som ventes at være tilgængeligt snarest.  De arbejder dog på at få ændret fragt mulighederne så de bliver lidt billigere til Europa. 
 
 

 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar