Me-Mover

Me-Mover er en helt ny kategori inden for persontransport og kan bruges af alle lige fra pendlere og turister til hyggemotionister og hardcore triatleter

NettoPower - Ting Vi Elsker - Me Mover

Me-Mover kan nok bedst beskrives som en step-maskine på hjul. Men i modsætning til step-maskinen fra dit lokale fitness center kan Me-Mover omdanne dine anstrengelser til fart og dermed bringe dig hurtigt rundt i byen.

Me-Mover er en helt ny kategori inden for persontransport og kan bruges af alle lige fra pendlere og turister til hyggemotionister og hardcore triatleter.

Scooteren er udviklet i København – byen som efterhånden har fået et internationalt gennembrud, når det handler om at udvikle nye transportformer til byerne. Efter fem år med tests lancerede holdet bag Me-Mover scooteren på Kickstarter. Her har den snart fordoblet sit økonomiske mål – så måske varer det ikke længe, før Me-Mover bliver en del af det normale bybillede.

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar