Pixel Buds

Oversættelse af 40 sprog i realtid med de nye høretelefoner fra Google

Pixelbuds

Uanset hvor i verden du rejser hen så kan du snakke med lokalbefolkningen på deres eget sprog, ikke? Det er de færreste som kan nikke ja til denne påstand, men det har Google sat sig for at ændre. De har lanceret Google Pixel Buds, som er et par trådløse høretelefoner, der kan oversætte sprog i realtid. Indtil videre understøttet Pixel Buds 40 sprog, men det er planen er tilføje endnu flere. Det betyder at du kan tage på ferie i fx Italien, og med Pixel Buds føre en samtale med en italiener – på italiensk. Der foregår på den måde, at når du taler på fx dansk så oversætter Pixel Buds det i realtid til italiensk. Når der bliver svaret på italiensk så får du oversættelsen direkte på dansk og kan på den måde føre en samtale med en italiener uden at kunne et ord italiensk.

 

I videoen herunder fra 1:20 kan man se en præsentation af Pixel Buds, hvor der bliver oversat fra Svensk til Engelsk og omvendt. Videoen er på engelsk, men giver et meget godt indblik i teknologien. Google forventer at lancerer høretelefonerne I USA til november og indtil videre er dansk supporteret. Man kan ikke bestille dem til Danmark endnu, men formentlig går der ikke lang tid før man kan det. 

 

 

Links:

Nyheden fra Google: Blog.google.com

Pre-order: Pixel-Buds

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar