Team Rynkeby Skoleløbet

Næsten hver sjette danske skoleelev deltager, når Team Rynkeby Skoleløbet afvikles på skoler i Danmark og Sverige fredagen før påskeferien.

Teamrynkebyskoleloebet
Alt for mange danskere har desværre et kendskab til kræft. Alene i Danmark får ca. 200 børn i alderen 0-18 hvert år konstateret kræft.  Det agter 107.000 skoleelever at gøre noget ved når de forenes i kampen mod børnekræft, når Team Rynkeby Skoleløbet afvikles på 336 skoler i Danmark og Sverige fredag den 18. marts 2016 – fredagen før påskeferien.
 
Det er velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der står bag Team Rynkeby Skoleløbet, og ligesom det er formålet med cykelholdets årlige cykeltur til Paris, så skal Team Rynkeby Skoleløbet også være med til at rejse penge til kampen mod børnekræft.
 
- Eleverne skal med hjælp fra mikrosponsorater fra familier og venner forsøge at rejse penge til børn med kræft ved at løbe så langt som muligt. Målet er at skabe et fællesskab på tværs af hundredvis af skoler, hvor eleverne oplever, at de i fællesskab kan være med til at gøre en reel forskel, fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.
 
I Danmark deltager 97.300 elever fordelt på 295 skoler – det svarer til næsten hver sjette elev i grundskolen i Danmark. Sidste år deltog 34.000 elever fordelt op 100 skoler, hvilke betyder, at deltagerantallet er mere end tredoblet.  Det er gratis for skolerne at deltage i Team Rynkeby Skoleløbet, og alle indsamlede midler i går ubeskåret til kampen mod børnekræft i Danmark og Sverige. 
 
I en kold årstid, er det historier som denne, der varmer og vi ønsker alle en rigig god dag, og håber det bliver samlet en masse penge ind til et godt formål. 
 
 
 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar