Variabel vs. fast elpriser

Variable pris - en billig elløsning

Sammenligning fast elpriser vs. variabel elpriser

Det kan være svært at beslutte sig for, om man skal vælge et produkt med variabel eller fast pris. Det vil vi gerne lave om på. Vores holding kan faktisk koges ned til én sætning:

Hos NettoPower opererer vi kun med variabel pris, da vi mener at det er det billigste for kunden.

Set over de seneste to år har vi ikke set de store svingninger på den variable pris. Det er derfor ikke sammenligneligt med eksempelvis realkreditlån, som kan svinge meget op og ned. Når man vælger en variabel pris så er man ikke låst fast på en dyr aftale, tværtimod. Skulle man alligevel på et tidspunkt blive i tvivl om ens valg så kan man altid komme ud igen inden for tre uger.

Mange energiselskaber, som udbyder el på fastprisaftaler, forsøger at skabe en aura af tryghed omkring produktet - en tryghed som de mener man ikke kan opnå med en variabel pris. Som det fremgår af nedenstående graf, er der dog al mulig grund til at føle sig tryg med en variabel elpris, da udsvingene er minimale.

 

 

Hos NettoPower tilbyder vi derfor kunden variabel pris eller det, der går ind under betegnelsen spotprodukter. Netop den variable pris, har EA Energianalyse tilbage i 2011 bevist er den billigste. Det skal dog nævnes at markedet har ændret sig markant siden, men dette er det senete forskning på området.  Det kan du læse mere om ved at klikke på linket nedenfor: 

Ea Energianalyse - Husholdningernes elpriser

Efter at have læst analysen og vores lille skrivelse håber vi, at du er klar til at vælge mellem variabel og fast pris.

NettoPowers variable elpriser

Hvorfor har NettoPower variable priser

Du kan vælge imellem fast elpriser og variable elpriser. Vi ønsker at være så billige som overhovedet muligt. Vi har af denne årsag valgt de variable elpriser.

En kort forklaring på, hvorfor vi mener, at du skal vælge variabelt el:

 

  • Typisk billigere el gennem variabel el.
  • En positiv overraskelse på din elregning.
  • Variabel elpriser følger markedspriserne.

 

Den variable elpris følger markedspriserne, som kan gå både op og ned. Dog har EA bevist, at elpriserne ofte er billigere med de variable elpriser i forhold til de faste elpriser. Dog skal det understreges, at de variable elpriser i perioder kan være dyrere end de faste elpriser, grundet markedsprisudviklingen. Vi anbefaler derfor, at man fastholder de variable priser i længere tid, så man får den optimale billige priser fra de variable priser. 

 

 

Vores anmeldelser

Vores kunder er glade for NettoPower og variabel el

Vi har kunder over hele landet, der giver os anmeldelser. Vi er meget stolte af at kunne sige, at vi over hele Danmark er blandt toppen af elselskaberne. 

 

 

 

Bliv kunde

Er du overbevist eller vil du høre mere om vores produkt?

Vi har lavet en udførlige forklaring af de mest stillede spørgsmål i vores FAQ, hvis du hellere vil snakke med os, så tøv ikke! Vi sidder nemlig klar med en yderst god kundeservice, der altid vil hjælpe dig.  

 

Tilmeld dig nu     Kontakt os