Få energi til
at være dig selv

Du synes måske ikke, at el er det sjoveste og mest spændende i verden?
Det behøver du sådan set heller ikke. For det gør vi.
Vi er nemlig regulære elnørder – og det er vi stolte af.

Hjem / El

Få energi til
at være dig selv

Du synes måske ikke, at el er det sjoveste og mest spændende i verden? Det behøver du sådan set heller ikke. For det gør vi. Vi er nemlig regulære elnørder – og det er vi stolte af.

nettopower. Simpelt. Nemt. Billigt.

Hos nettopower er vi klar over, at el ikke nødvendigvis er det første, du tænker på, når du står op om morgenen. Heldigvis er det heller ikke nødvendigt for dig, for det er det første, vi tænker på. Vi tjekker priser på elbørsen, kigger i forecasts, tjekker om forsyningsvarsler, ser på forbrugsudsving – ja vi runder faktisk det hele. Så du kan trygt snooze lidt længere. Vi gør det trygt, at være kunde hos os. Vi hjælper dig også med at nedsætte dit elforbrug. Vi har nemlig lavet en spareguide, med 10 enkle tips og tricks til at spare på elforbruget – så selvom vi har hjulpet din privatøkonomi godt på vej med lave priser på din el, så kan du faktisk selv gøre ret så meget. Med endda større effekt. Tjek det ud på siden.

Men vores ambitioner stopper ikke her. Vi vil nemlig også gerne være de bedste i landet, hvilket vi arbejder hårdt for hver eneste dag. For at være blandt de bedste elleverandører i landet, betyder det for os, at du får blot ét samlet elprodukt at forholde dig til. Nemlig variable afregning. Uden binding. Uden abonnement. Uden skjulte gebyrer. Uden dikkedarer. Og netop dette, er én af årsagerne til, at vi i dag anser os selv som blandt de bedste – og billigste – elleverandører i landet. Vi sparer dig for meget.

Vores ønske er, at du som en kunde hos os, vil opleve nettopower som et nemt, simpelt og ikke mindst billigt selskab, du trygt kan regne med.

Vi går ind for lave elpriser, nemme elregninger og høj kundeservice

Sådan vil vi i hvert fald gerne selv i nettopower have det, hvis vi var kunde. Og det er et godt udgangspunkt, at behandler sine kunder, som man gerne selv vil behandles. Hos nettopower er vi af den klare opfattelse, at det hverken skal være træls eller dyrt at være elkunde i Danmark. Tværtom, vil vi gerne gøre det nemmere, billigere og sjovere for alle. Og vores opskrift på dette er klokkeklar: Det handler om at kombinere lave elpriser, nemme forståelige elregninger og en nærværende kundeservice i verdensklasse, som bare fikser det for dig.
Disse tre grundingredienser gennemsyrer vores forskellige servicer og tilbud.

Vi hjælper dig med;

  • at gøre det nemt, hurtigt og overskueligt at skifte elselskab (tilmelding på 2-3 minutter)
  • at forstå din elregning,
  • at spare på strømmer derhjemme igennem tips og tricks.

Ønsker du et nærmere indblik i dine muligheder som elkunde hos nettopower, kan du læse meget mere om vores billige el og konkrete elpriser her på hjemmesiden. Selvtak.

Elpriser

nettopower er blandt de billigste elleverandører i Danmark. Men vi vil ikke kun være de billigste. Vi vil være de bedste.

nettopower er blandt Danmarks billigste elleverandører

Det er skam ikke bare salgsgas. Den er god nok. Se Forsyningstilsynets prissammen- ligningsrapport fra 2019 med sammenligninger fra året før.

Sænk dit
elforbrug

Lad nettopower hjælpe dig med at sænke dit elforbrug, Se vores mange gode tips og tricks her på siden – eller i få i det mindste en elregning fra os, der er til at forstå. Bliv kunde allerede nu og start med at spare penge.

Sælg din strøm
til os, og få råd
til mere

Modtag betaling for din elproduktion fra solceller, batterier eller vindmøller.