Solceller

Hjem / Solceller

Solcelleanlæg

Få solceller hos nettopower og nyd en nem og enkel løsning, hvor alt er samlet ét sted.

Hvorfor vælge solceller hos nettopower?

Er du på udkig efter solceller til din bolig? Hos nettopower kan vi hjælpe dig både med dit nye anlæg, men også med din elaftale, som skal kunne håndtere produktionen fra dit anlæg og salget tilbage til elnettet. Med andre ord kan vi hjælpe dig fra A til Z i forbindelse med dit nye anlæg.

✅ Bliv selvforsynende med strøm og spar penge på din elregning

✅ Sælg din overskudsstrøm tilbage til elnettet

✅ En grøn og miljøvenlig løsning

Vi samarbejder kun med de bedste installatører og producenter af solcellepaneler, batterier, så vi sikrer du får den bedste løsning. Derudover vil vores energikonsulent holde dig i hånden igennem hele processen, så du roligt og trygt kan få valgt det rigtige anlæg.

(Eller ring selv på 7084 8969)

Vejledning om solceller

Hos nettopower kan du bruge vores energikonsulent til alle dine spørgsmål. Vi er med dig hele vejen.

Bedste samarbejdspartnere

Vi samarbejder kun med de bedste installatører og producenter af solpaneler og batterier.

El- og produktionsaftale

Hos os kan du samle din el- og produktionsaftale, så du nemt og overskueligt kan sælge din produktionsstrøm tilbage i elnettet.

Vil holder dig i hånden hele vejen

Går du og overvejer at få solceller, så book et møde med vores energikonsulent, som kommer og besigtiger din bolig med henblik på et skrædersyet tilbud til dig.

Vores energikonsulent vil vejlede jer igennem hele processen fra idé til færdiginstalleret anlæg og produktionsaftale.

Vi samarbejder kun med de bedste installatører og bruger kvalitetspaneler og batterier fra bl.a. LONGi og Huawei.

Mangler du hjælp til finansiering af dine nye Solceller?

Hos Nettopower kan du, som privatkunde få lånehjælp til din varmepumpe. Vi har lavet et samarbejde med Resurs Bank hvor du kan låne helt op til 300.000. kr. uden at skulle stille sikkerhed. På den måde kan vi langt bedre imødekomme vores kunder, til at få startet deres nye grønne løsninger. 

Du behøver ikke at reorganisere dine nuværende lån eller have friværdi i din bolig for at opnå kredit. Processen er enkel og hurtig, og du har selv mulighed for at vælge lånebeløbet og løbetiden, der passer til dine behov.

Klik dig videre på knappen nedenfor, for at læse mere om finansiering gennem Resurs Bank. 

Har du brug for mere viden omkring denne finansieringsløsning er der desuden også mulighed for at kontakte en rådgiver.

Kan man spare penge med solceller?

At få installeret solceller vil typisk være en investering på et sted mellem 75.000 til 150.000,-, alt efter hvor stort et anlæg der vælges og om der skal tilkobles et batteri. Det kan dog ofte betale sig, da dette tjener sig selv hjem over tid. 

Du sparer ikke blot penge på din elregning, du øger også din boligs værdi. Dertil vil mange ofte vælge at finansiere deres solcelle anlæg, så pengene ikke skal hæves i banken med det samme.

Eksempel:

Ved at få installeret solceller vil du typisk reducere din elregning med 40-60% og derudover sælge el tilbage på elnettet. Det betyder besparelser, men faktisk også indtægter fra elsalget.

En typisk husstand vil kunne spare et sted mellem 10-15.000 kr. årligt og vil have tjent anlægget tilbage på ca. 8-10 år. Herefter får du selvfølgelig stadig glæde af dit anlæg, dine besparelser og din boligs øgede værdi.

Med eller uden batteri?

En af de muligheder du bliver præsenteret for under vores besøg er om dit anlæg skal være med eller uden batteri. Dette har en betydning for prisen på dit anlæg, hvorfor det kan være en god idé at tage stilling til om dette er relevant for netop jer.

Fordelen ved at få installeret et batteri er, at den strøm du producerer kan gemmes og bruges på tidspunkter hvor anlægget ellers ikke ville kunne generere strøm – eksempelvis om natten. Du vil derfor med et batteri opleve, at du får mere ud af dit anlæg og i højere grad er selvforsynende.

Sådan er processen fra idé til
færdiginstalleret anlæg.

Ikon_faa_raadgivning

1. Få gratis besøg af vores energikonsulent

Vi kommer og besøger dig på din adresse, for at besigtige netop din bolig. Her vil vi snakke mulighederne igennem, for at kunne give dig et tilbud der passer til dine behov.

Ikon_gennemsigtighed

2. Forslag til løsning og tilbud på solceller

Efter vores besøg modtager du et tilbud på en aftale om installation af solceller. Tilbuddet er skræddersyet til netop din bolig og behov.

Ikon_billig_el

3. Professionel installation og en af markedets billigste produktions-/elaftaler

Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt og derfor kan vi tilbyde en samlet løsning, hvor vi håndterer din produktionsaftale til din returstrøm.

(Eller ring selv på 7084 8969)

Få de bedste solpaneler og batterier på markedet

Hos nettopower holder vi os hele tiden opdateret med de nyeste trends indenfor teknologien. Derfor samarbejder vi kun med de bedste producenter af batterier og solpaneler. 

Hvilket anlæg, solpaneler og batterier, vi anbefaler til dig, afhænger af din boligs størrelse og el-forbrug og vil selvfølgelig blive præsenteret for dig, men vores sortiment ændres løbende, for altid at være på forkant med det nyeste og bedste på området.

Lige nu benytter vi blandt andet paneler fra LONGi og batterier fra Huawei, som er af høj kvalitet og har en god holdbarhed.

Nem løsning samlet ét sted

Der findes omkring 50 elselskaber og elleverandører i Danmark, hvor kun 6 af disse kan håndtere tilbagekøb af strøm fra produktionsanlæg, såsom solceller. Hos nettopower får du både mulighed for at erhverve dig dit nye anlæg og samtidigt få oprettet din nye produktionsaftale. Vi tager os af alt det praktiske, så du kan nyde dit nye anlæg og besparelser på elregningen. 

Er du interesseret? Du kan ringe selv på 7084 8969 eller udfylde kontaktformularen, så kontakter vores energikonsulent dig hurtigst muligt.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af vores energikonsulent

  Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Fortrolighedspolitik og Servicevilkår gælder.

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål

  At få installeret solceller er forbundet med en investering i anlægget, men vil i langt de fleste tilfælde resultere i besparelser på den lange bane.

  Et solcelleanlæg koster oftest et sted imellem 75.000 og 150.000. Prisen er afhængig af størrelsen på anlægget, altså hvor mange solpaneler der skal sættes op – og så om der også skal tilkobles et batteri til anlægget.

  Der findes en del producenter af solcellepaneler og batteier – dertil forbedrer teknologien sig hele tiden. Hos nettopower samarbejder vi kun med de bedste producenter og samarbejdspartnere, så du er sikret den bedste løsning. Vi tilpasser løbende vores produkter, så du altid får de meste aktuelle og bedste løsninger der findes.

  Sælg din strøm
  til os, og få råd
  til mere

  Modtag betaling for din elproduktion fra solceller, batterier eller vindmøller.