Brug for at skifte elselskab?
Vi har gjort det legende let

Er du og husstanden efterhånden ved at være trætte af at modtage dyre elregninger hver måned, og går du med overvejelserne om et skift af elselskab? Kom anderledes i stødet hos nettopower med billig el til hjemmet, og oplev selv den mærkbare og positive forskel på elregningen. Vi har gjort det legende let for dig at skifte elselskab til nettopower. Det kræver meget få steps, og vi har strømlinet hele processen, så det både er nemt at tilmelde dig og efterfølgende at administrere og styre dit forbrug, dine regninger og personoplysninger digitalt.
Nemt, hurtigt og sikkert.

Tilmeld dig her

Hjem / El / Skift elselskab

Skift elselskab

#1 Vores el er din el – samlet i ét produkt

Hos nettopower banker vores hjerte for to ting: vores glade kunder og den gode, billige el. Og denne kærlighed, mener vi, kan mærkes på vores produkt. Vores el og din el – og vi har gjort det super simpelt og ligetil i form af ekstremt nem oprettelse og gennemskuelige priser. Dette ud fra en stålsat ambition om at gøre dit forhold til elregningen og -forbruget langt bedre og nemmere. Rigtig mange oplever nemlig elregningen som en udfordring, hvor det er indviklet og utydeligt at afkode, hvad de rent faktisk får og betaler for – og ikke mindst, hvorfor du betaler for det.

Det vil vi gerne undgå. Vi vil genetablere den gode energi mellem dig og elregningen, og derfor har vi gjort vores produkt så ukompliceret og enkelt som overhovedet muligt. Vi har samlet alt i én pakkeløsning, der er skrællet for dyre abonnementer eller skjulte gebyrer. Du ved således, hvad du får, og det er nemt at forstå.

Vi leverer til hele Danmark og til en variabel elpris, der gør det både billigt og sikkert for dig at modtage el. Og vi kan garantere dig den absolut bedste kvalitet på markedet, da vores el kommer fra NordpoolSPOT – det vil sige den selvsamme el, som de store elleverandører sælger. Forskellen er bare, at vi har lavere honorarer og mere forståelige elregninger. Kort sagt: nemt og billigt.

#2 Tilmeldingen – der er kun 3 minutter mellem os og dig

Tre minutter. Det er det eneste, der adskiller dig fra at blive kunde hos nettopower. Så hvis du kan undvære tre minutter, kvitterer vi med kvalitetssikker el direkte til din husstand eller virksomhed.

Vi har reduceret tilmeldingsprocessen til sølle tre simple steps, og det hele kan gøres digitalt på vores hjemmeside, imens du sidder og ser tv i sofaen. Det eneste, det kræver af dig, er, at du skal udfylde vores online tilmeldingsformular som enten privat- eller erhvervskunde med følgende informationer:

 • Dine personoplysninger
 • Din installationsadresse
 • Din situation (skift eller flytning)
 • Mulighed for tilvalg af strøm fra Danske Vindmøller

Og resten klarer vi for dig. Det har aldrig været nemmere at skifte elleverandør.

NettoPower_07
NettoPower_06

#3 Skiftet – en strømlinet proces uden afbrydelse

Når vi siger, at vi klarer resten for dig, så mener vi det. Nu kan du sådan set bare læne dig godt tilbage i sofaen, imens vi både sørger for at opsige aftalen hos din tidligere elleverandør og sikrer, at din startdato som kunde hos nettopower passer præcis med slutdatoen hos din tidligere elleverandør.

Du skal altså ikke bekymre dig om eller gøre noget som helst, og du skal på intet tidspunkt være nervøs for at blive pålagt uønskede gebyrer i forbindelse med opsigelse, så længe du husker at sætte en startdato efter bindingen – vi kan nemlig ikke se din binding hos den nuværende udbyder. Der er desuden ikke pålagt uønskede gebyr ved oprettelse eller lignende procesomkostninger. Og vi kan tilmed garantere dig, at du under skiftet aldrig vil stå uden strøm. Sagt på en anden måde: Skift elselskab til nettopower, og oplev en ubesværet og strømlinet proces – helt uden afbrydelser.

#4 Din nettopower-konto – få 100% styr på din gode energi

Når du er oprettet som kunde hos nettopower, får du din helt private konto, som du har fuldt ud kontrol over, og som du til hver en tid frit kan tilgå med dit login på Mit nettopower. Via vores selvbetjening kan du få det forkromede overblik over dit elforbrug og dine personoplysninger. Her kan du blandt andet:

 • Ændre indbetalinger
 • Rette betalingsoplysninger
 • Holde styr på, betale og downloade elregninger
 • Få overblik over dit historiske elforbrug
 • Blive opdateret med seneste nyt fra elbranchen.

Og skulle du råde over flere ejendomme, kan du nemt administrere dem alle via samme konto. Du har således populært sagt 100% styr på din gode energi – samlet ét sted.

NettoPower_08
NettoPower_12

5. ”All in one”-løsning – fleksibelt, automatisk og uden binding

Hos nettopower er det nemt, bekvemt og ubesværet at være elkunde. Faktisk skal du nærmest ikke røre en finger, medmindre du gerne vil. Vores service dækker nemlig over en fleksibel og simpel ”all in one”-løsning, og når du først er oprettet som kunde, kører det hele ganske automatisk. Du skal ikke engang bruge energi på at frygte dumme bindinger eller dyre abonnementer – for de er ikke velkommen hos os.

Vi beregner dit forventede forbrug og trækker dagligt dette forbrug fra din nettopower-konto. Når din konto løber tør for penge, tanker vi den op igen med netop det beløb, som du på din konto har indgået en aftale om. Det vil typisk foregå en gang om måneden afhængig af den pågældende elpris og dit forbrug. Du kan også vælge at betale for en længere periode ad gangen. Det er fuldstændig op til dig. Kort sagt: en tilpasningsdygtig, automatiseret og smart elløsning efter dine behov og ønsker.

Komplet guide til skift af elselskab – det har aldrig været nemmere

Rigtig mange forbinder det at skifte elselskab med en langsommelig, besværlig og uoverskuelig affære. Samtidig kan det umiddelbart virke som små og ubetydelige nuanceforskelle, der adskiller de mange forskellige leverandører på markedet. Men faktum er, at hvert elselskab afspejler individuelle principper og betingelser, og der kan være betydelige forskelle i forhold til elpriser og ekstraomkostninger. Det kan derfor være en vanskelig opgave at gennemskue udvalget og vælge det rette selskab.

Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Hos nettopower har vi gjort vores ypperste for at rede alle trådene ud for dig og klarlægge sagerne, så du har de optimale betingelser for at kunne træffe en god og velinformeret beslutning, når du skal skifte elselskab. Vi har udarbejdet en simpel og komplet guide, der klæder dig perfekt på til skift af elselskab, så det kan foregå gnidningsfrit og effektivt.

I vores guide kan du blandt andet læse om:

 • Hvordan du bruger elpristavlen
 • Hvordan du bedst kan vurdere balancen mellem service/pris-balancen
 • Hvordan du undgår at falde for sælgernes ufine tricks
 • Hvordan du helt lavpraktisk bærer dig ad med at skifte elleverandør.

Og meget andet.

I visse kredse ville man måske kalde denne guide for en falliterklæring og undergravning af egen forretning. Men det er det nu på ingen måde i vores optik. Vi kalder det i stedet for en ny tilgang til elbranchen. Vi mener nemlig, at 100% gennemsigtighed og lave elpriser er vejen frem – og ikke mindst en god forretning.

Selvom guiden er udformet før den 1. april 2016, hvor der kom nye regler på elmarkedet, er mange af punkterne fortsat aktuelle og gyldige i dag, hvorfor guiden også har sin fulde berettigelse og stor brugsværdi.

Det er vores fornemmeste opgave at gøre det legende let for dig at skifte elselskab. Når du først har tilmeldt dig, klarer vi overflytningen til nettopower hurtigt og effektivt. Er du i tvivl om, hvorvidt vi er det rette match for dig, kan du med fordel besøge elpris.dk, hvor du nemt kan sammenligne vores priser med vores konkurrenters priser. Og vi kan godt allerede afsløre, at vi er yderst konkurrencedygtige.

Hos nettopower sætter en ære i at levere billig strøm og fantastisk service til alle vores kunder, og det er efter vores overbevisning netop opskriften på vores topplacering på Trustpilots liste over de bedste energiselskaber i Danmark. En placering, vi er stolte over – for vores kunders mening tæller. Og vi vil også meget gerne høre din mening.

Skift elselskab i forbindelse med flytning – det betaler sig

Står du midt i flytterod, eller planlægger du og familien en snarlig flytning? I så fald kan du med fordel overveje at skifte elselskab i samme ombæring. Det er en nemlig kærkommen lejlighed til at tage din månedlige eludgift op til revision og undersøge, om du måske kan gøre det billigere. Og det kan du højest sandsynligt, hvis du vælger at skifte elleverandør til nettopower. I det tilfælde, at du allerede er flyttet ind i dit nye hjem, er det ikke for sent at skifte elselskab. Vi kan nemlig levere el til din husstand eller virksomhed op til 14 dage bagudrettet.

Når man skal flytte, er der mange ting at tage hensyn til, og her står skift af elselskab sjældent øverst på to do-listen. Tværtimod bliver det desværre ofte nedprioriteret, og det kan ende med at have økonomiske konsekvenser. Hvis du eksempelvis flytter ind uden at tage stilling til din elleverandør, kan elleverandøren være nødsaget til at afbryde strømmen grundet manglende betaling. Det koster typisk fra 1.500 kr. og op at få åbnet for strømmen igen, og du er tilmed nødsaget til at betale depositum for fremtidig leverance.

Derfor er det altid en god idé at skifte elselskab, inden du flytter ind eller meget kort tid efter flytningen. Vi har forsøgt at gøre det at skifte elselskab så nemt, hurtigt og ubesværet som overhovedet muligt via vores online tilmelding. Det eneste, du skal gøre, er at krydse punkt nummer tre af i tilmeldingsformularen, der angiver, at du er flyttet eller på vej til at flytte. På den måde ved vi, at der er tale om en flytning, og så klarer vi sådan set resten for dig.

Skulle der mod forventning opstå udfordringer med at skifte elselskab, kontakter vi dig og sørger for, at skiftet effektueres korrekt og ordentligt. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til dit skift af elleverandør, kan du med sikkerhed finde svaret i vores gratis guide til skift af elselskab, som du finder lige her på hjemmesiden. Og har du brug for yderligere vejledning, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

nettopower er meget end bare el. Vi er et nytænkende elselskab, der foruden super favorable og lave elpriser går ekstremt meget op i kundeservice, retfærdighed og gennemsigtighed. Vi vil ganske enkelt alle vores kunder det bedste – så simpelt er det!

På kundens side

Elmarkedet er uigennemskueligt, elpriserne er urimeligt høje, og alt for mange kunder føler sig snydt. Det ønsker nettopower at lave om på – og vi altid på din side.

Guide til skift af elselskab

Forvirret af elmarkedet? Det forstår vi godt. Men bare rolig – vi tilbyder dig en gratis guide, der klæder dig optimalt på til at skifte elselskab.

Service i verdensklasse

nettopower har branchens bedste kundeservice. Som det eneste elselskab i Danmark scorer vi fire stjerner på Trustpilot – og vi lever af og for vores tilfredse kunder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Det behøver ikke være svært at skifte elselskab. Hos nettopower klarer vi overflytningen for dig og sørger for at opsige dit abonnement hos din tidligere udbyder. Et skift til nettopower tager tre minutter og kan klares hvor som helst og når som helst.

Som udgangspunkt skal du selv opsige aftalen med dit elselskab, når du flytter, men ikke hos nettopower. Skifter du til nettopower i forbindelse med en flytning, sørger vi for at opsige din aftale for dig, så du ikke behøver bekymre dig om det.

Hvordan du skifter elselskab, afhænger af, hvilket elselskab du skifter til. Hvis du skifter til nettopower, klarer vi det hele for dig. Du skal blot tilmelde dig som kunde, hvilket ikke tager mere end tre minutter.

Bliv kunde – i dag

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, eller har du et spørgsmål? Kontakt os allerede i dag.

Kære kunde. Vi har i øjeblikket længere svartid i vores kundeservice grundet de stigende priser på elmarkedet, som rammer alle elselskaber og kunder i Danmark. Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig hurtigst muligt på både telefon og email.