Hvordan skifter jeg elselskab?

Synes du også, at elmarkedet er forvirrende?
Så kan du downloade vores guide og få hjælp til at træffe den rigtige beslutning

Hjem / Hvordan skifter jeg elselskab?

Hvordan skifter jeg elselskab?

I guiden til skift af elselskab kan du blandt andet lære hvordan man skifter elselskab, hvad selskaber kan tilbyde ud over priskrig, hvordan man undgår problemer på elpristavlen og hvordan man timer et skifte. Vi skriver også om forskellen på variabel og fast pris, hvorfor man får to 

regninger og hvornår vi kan overtage det hele og hvordan man rent faktisk gør, når man har fundet ud af, at man vil skifte elselskab. Download guiden gratis forneden.

Download vores guide nu

Hvis du har Twitter, kunne det så ikke være sjovt at prøve at “betale” for vores guide med et tweet? Det kan du gøre her:

 

Du kan naturligvis også downloade uden en twitterkonto, bare skriv mail og navn herunder og klik download, så får du også adgang! – Af andre lignende guider kan nævnes vores budget skema og vores huskeliste til flytning.

Vi bruger din e-mailadresse til at indhente informationer om, hvordan vi bedst muligt kan forbedre os når det kommer til at kommunikere med dig. Efter denne kampagne vil vi fremsende én e-mail. I denne e-mail har vi enkelte spørgsmål til, hvad vi kan gøre bedre, og om denne guide har givet dig mere eller mindre lyst til at blive kunde hos os. Ønsker man ikke at deltage i denne form for undersøgelse kan man enten undlade at svare, eller kontakte os på kundeservice@nettopower.dk. Vi bruger ikke din e-mailadresse til andet end det ovenfor beskrevne uden din forudgående accept.

Bliv kunde

Tilmeld dig nu eller skriv til os, hvis du har spørgsmål