Ladestander

Hjem / Ladestander

Ladestander

Som noget helt nyt, kan du hos nettopower nu få en ladestander. Ladestanderen er en Zaptec GO og du får den med en el- og refusionsaftale fra nettopower, nemmere bliver det ikke, når alt er samlet ét sted.

Få en Zaptec Go med installation for kun 7.499 kr.

Hvorfor vælge en ladestander hos nettopower?

Er du på udkig efter en ladestander til din bolig? Hos nettopower kan vi hjælpe dig både med din nye ladestander, men også med din elaftale, som skal kunne håndtere refusion af elafgiften. Med andre ord kan vi hjælpe dig fra A til Z i forbindelse med din nye ladestander.

✅ Få en lækker Zaptec GO ladestander i høj kvalitet

✅ Automatisk refusion af elafgiften gennem din elaftale
(69 kr. månedligt)

Vi samarbejder kun med de bedste installatører og producenter af ladestandere, så vi sikrer du får den bedste løsning. Derudover vil hjælpe dig processen, så du roligt og trygt kan blive godt kørende.

Smart opladning med Power Fuel appen

Hos nettopower samarbejder vi med Power Fuel. Det betyder adgang til deres store ladenetværk og en intelligent app til at styre din opladning.

Nem og smidig process

Bestil nemt på og hurtigt her på siden. Tryk blot bestil og udfyld formularen. Du betaler ladestandern over din første elregning fra os.

El- og refusionssaftale

Hos os kan du samle din el- og refusionssaftale, så du nemt og overskueligt kan få tilbagebetalt elafgiften.

En nem og enkel løsning

Går du og overvejer at få en ladestander? Hos nettopower har vi forsøgt at gøre det både billigt og nemt for dig. Du får en ladestander med installation eller udskiftning af eksisterende boks – og samtidig en billig el- og refusionsaftale. 

Vi klarer selvfølgelig alt det praktiske – nemmere bliver det ikke.

 

Zaptec GO - En enkel, men god ladestander

Du får med en Zaptec GO en lille og flot ladeboks i høj kvalitet.

✔️ Hurtig opladning
✔️ Flot og lækkert design
✔️ Installeres standard som en 11 kW løsning 
✔️ Inkl. el- og refusionsaftale til kun 69 kr./mdr.
✔️ 87 øre tilbage pr. kWh i refusion

Sådan er processen fra idé til
færdiginstalleret ladestander.

Ikon_aendr_abbonement

1. Bestil din ladeboks her på siden

Brug "Bestil her" knapperne og færddigør din bestilling. Det tager ca. 2 minutter og du betaler først for ladestanderen, når din første elregning kommer.

Ikon_meld_flytning

2. Din nye ladeboks installeres

Vi sender umiddelbart efter tilmelding et forslag til installationstidspunkt. Hvis dette ikke passer, skal du blot tage fat i os. Så finder vi et bedre tidspunkt.

Ikon_billig_el

3. Nyd din nye ladeboks og en af landest billigste el- og refusionsaftaler

Læn dig tilbage og nyd din nye ladeboks fra Power Fuel og en af landets billigste el- og refusionsaftaler. Vi har i flere år leveret nogle af de billigste løsninger på elmarkedet i Danmark.

Stærkt samarbejde med
Power Fuel betyder kvalitets ladebokse til dig.

Med vores samarbejdspartner kan vi tilbyde nogle af de bedste produkter på markedet – og endda til rigtige gode priser. Derudover får du selvfølgelig adgang til hele Power Fuels ladenetværk, som du nemt kan lade på med din nye Power Fuel app. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Refusion af elafgift betyder kort sagt, at du som elbilsejer, med en privat ladestander, kan få refunderet din elafgift. Hos nettopower får du refunderet elafgiften automatisk over din elregning.

En ladestander koster typisk 4-8.000 kr. alt efter kvaliteten og effekten på ladestanderen. Derudover skal ladestanderen installeres, som typisk koster et sted mellem 3-5.000 kr.

En installation tager typisk 2-3 timer. Vi kører selvfølgelig ikke før din nye ladeboks virker. Enkelte installationer kan tage længere tid, hvis du har specielle ønsker.

Med en el- og refusionsaftale hos nettopower, vil du automatisk få refusion for den del af elforbruget du bruger til at lade din elbil. Vi tilbagefører din refusion nemt og enkelt til dig via din elregning. Du får 87 øre i refusion pr. kWh.