Flytning til nettopower

Flyt din elektricitet til nettopower og få billig el, god kundeservice,
simple regninger og en god start i dit nye hjem.

Hjem / Flytning

Flytning

El på din nye adresse

Skal du til at flytte eller er du flyttet ind på en ny adresse?
Tre hurtige trin gør det nemt at få el fra nettopower.

Afmeld din gamle adresse

Når du flytter ud skal du huske at afmelde din gamle adresse til din tidligere elleverandør. På den måde slipper du for at betale el på din gamle adresse.

Tilmeld din nye adresse

Hos os kan du tilmelde din nye adresse 14 dage tilbage i tiden. Flytter du fx ind den 1. i måneden, og tilmelder dig den 14. i måneden så kan vi starte leverancen op fra den 1.

Vi klarer resten

Når du har tilmeldt dig så klarer vi resten. Vi kontakter netselskabet og fortæller dem at der er tale om en indflytning. Du vil derfor på intet tidspunkt komme til at stå uden strøm.

Få en god start i dit nye hjem

Vi er landsdækkende. Uanset hvor man flytter hen så kan man få nettopower.
Faktisk også 14 dage tilbage i tiden

Når man skal flytte er der mange ting man skal tænke over. Det sidste man har lyst til at tænke på er om ens valg af elprodukt er det bedste. Når du flytter til nettopower er du sikker på at få en lav elpris. Vi kan ikke love at vi altid er billigst, men vi kan love at vi gør forsøget. I de seneste fire prissammenligninger har vi fået tre førstepladser og én andenplads med 16 kroner op til førstepladsen – i kampen om at være Danmarks billigste elleverandør. 

Ifølge den prissammenligning, som blev offentliggjort i 2019, omkring priserne det forgående år var nettopower blandt de absolut billigste ved forbrug op til 1.800 og 4.500 kWh. Det er dog ikke kun elprisen, som er vigtigt også kundeservice er vigtig. Blandt andet derfor har vi også lavet et budget skema, og en gratis guide til skift af elselskab til vores kunder – det handler om god kundeservice. 

Du kan læse vores huskeliste til flytning her: 

Få nettopower på din nye adresse

Flyt til nettopower og få en simpel regning, og god kundeservice.
Kontakt os gerne, hvis der er spørgsmål - det er derfor vi er der.

Kære kunde. Vi har i øjeblikket længere svartid i vores kundeservice grundet de stigende priser på elmarkedet, som rammer alle elselskaber og kunder i Danmark. Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe dig hurtigst muligt på både telefon og email.