Meld flytning af el til nettopower

Flyt din elektricitet til nettopower og få billig el, god kundeservice,
simple regninger og en god start i dit nye hjem.

Hjem / Flytning

Flytning

Tilmeld el ved flytning på din nye adresse

Skal du til at flytte eller er du flyttet ind på en ny adresse?
Tre hurtige trin gør det nemt at få el fra nettopower.

Afmeld din gamle adresse

Når du flytter ud skal du huske at afmelde din gamle adresse til din tidligere elleverandør. På den måde slipper du for at betale el på din gamle adresse.

Tilmeld din nye adresse

Hos os kan du tilmelde din nye adresse 5 dage tilbage i tiden. Flytter du fx ind den 1. i måneden, og tilmelder dig den 5. i måneden så kan vi starte leverancen op fra den 1.

Vi klarer resten

Når du har tilmeldt dig så klarer vi resten. Vi kontakter netselskabet og fortæller dem at der er tale om en indflytning. Du vil derfor på intet tidspunkt komme til at stå uden strøm.

Få en god start i dit nye hjem

Vi er landsdækkende. Uanset hvor man flytter hen så kan man få nettopower.
Faktisk også 14 dage tilbage i tiden

Når man skal flytte er der mange ting man skal tænke over. Det sidste man har lyst til at tænke på er om ens valg af elprodukt er det bedste. Når du flytter til nettopower er du sikker på at få en lav elpris. Vi kan ikke love at vi altid er billigst, men vi kan love at vi gør forsøget. I de seneste fire prissammenligninger har vi fået tre førstepladser og én andenplads med 16 kroner op til førstepladsen – i kampen om at være Danmarks billigste elleverandør. 

Ifølge den prissammenligning, som blev offentliggjort i 2019, omkring priserne det forgående år var nettopower blandt de absolut billigste ved forbrug op til 1.800 og 4.500 kWh. Det er dog ikke kun elprisen, som er vigtigt også kundeservice er vigtig. Blandt andet derfor har vi også lavet et budget skema, og en gratis guide til skift af elselskab til vores kunder – det handler om god kundeservice. 

Du kan læse vores huskeliste til flytning her: 

Få nettopower på din nye adresse

Flyt til nettopower og få en simpel regning, og god kundeservice.
Kontakt os gerne, hvis der er spørgsmål - det er derfor vi er der.

Meld flytning af el i god tid

Det er altid vigtigt, at du får både fra- og tilmeldt el, når du skal flytte til en ny adresse. Det gælder både, fordi du på den måde slipper for at betale el til to forskellige husstande, og samtidig har du muligheden for at vælge en ny elaftale til din fremtidige bolig. Har du derfor en nuværende aftale, som du ikke er tilfreds med, sidder vi hos nettopower klar til at hjælpe dig med både en ny aftale og professionel rådgivning. 

Du kan i mange tilfælde melde flytning af el til din nye adresse op til 2 måneder inden, du rent faktisk flytter ind. Det er derfor en god idé at få den del af huskelisten overstået, da du helt sikkert har en masse andet at se til, når du både skal pakke din nuværende bolig ned og gøre alt det andet klar til din fremtidige husstand.

Skal jeg melde flytning til mit elselskab?

Ja, du skal selv melde flytning af el til dit elselskab. Det gælder både, hvis du vil skifte elselskab, eller hvis du vil beholde din nuværende elaftale og have den med over til din nye bolig. Heldigvis er det utrolig nemt at melde din flytning af el. Du skal bare kontakte dit elselskab og fortælle dem om din flytning, og vil du have et nyt elselskab, skal du naturligvis også kontakte dem.

Derfor sidder vi hos nettopower altid klar til at hjælpe dig, så du så hurtigt som muligt kan komme videre med flytningen. Vores mission er at gøre det så simpelt og hurtigt for dig, uden du på noget tidspunkt er i tvivl om din elaftale.

Hvad gør du, hvis du har glemt at tilmelde el ved flytning?

Der er mange ting at glæde sig til, når du skal flytte til en anden bolig. Derfor kan det også ske, at det glipper med tilmeldingen af el til din nye adresse. Hos nettopower kan du dog melde flytning af el 14 dage efter, du er flyttet til din nye adresse, hvilket skulle gøre det lidt lettere. Men selv her kan det også ske, at tilmeldingen glemmes. Men får du så bare ingen strøm til din nye bolig?

Nej, heldigvis ikke. Du vil stadig få leveret strøm til din nye bolig. Her vil det bare være det elselskab, som allerede havde leveringspligten til boligen, der vil stå for at levere strømmen. Sker dette, er det en rigtig god idé at få tjekket elaftalen og muligvis få meldt flytning af el til dit ønskede elselskab. Det er nemlig ikke sikkert, at den daværende elaftale er særlig fordelagtig for dig, og du kan derfor spare en del penge ved at skifte elselskab.

Med flytning til dit elselskab – det skal du gøre

Men hvad skal du så huske at gøre, når du skal melde flytning af el til dit nye elselskab? Selvom selve elaftalen er nem at flytte, er der stadig nogle ekstra ting, du med fordel kan gøre, så du ikke havner i trælse situationer i fremtiden. 

Det første, du skal gøre, er at melde flytning til dit elselskab, så elselskabet har mulighed for at stoppe leveringen af strømmen til bolig, når du ikke længere er boende i den. Dernæst bør du overveje, om du vil fortsætte med dit elselskab til din nye adresse, eller om du vil melde flytning af el til et nyt selskab. 

Når du har meldt din flytning til dit elselskab, er det en god idé at aflæse dine elmålere. Det skal du gøre både i din gamle og din nye bolig. Skriv tallene ned, eller tag et billede, så du har tallene, når regningen i sidste ende skal gøres op. Så er du nemlig sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget på noget tidspunkt. Har du fjernaflæste elmålere i din bolig, behøver du ikke sende tallene til dit elselskab. Her vil elselskabet selv aflæse målerne. Det er dog en god idé at beholde tallene for din egen sikkerheds skyld.

Dernæst bør du undersøge markedet for de bedste priser og den bedste service. Hos nettopower gør vi en stor dyd ud af at tilbyde nogle af branchens bedste priser uden at gå på kompromis med kundeservicen. Og ellers er det bare at tilmelde el ved flytning til din nye adresse, og så kører det hele derefter, som det skal.

 

Kan man melde flytning af el for en anden person?

Det er muligt at melde flytning af el for andre personer, hvis de af den ene eller anden årsag ikke selv gør det. Du skal bare være sikker på, at du har en skriftlig fuldmagt for at kunne melde flytning af el for personen. Det giver dig rettigheden til at hjælpe med flytningen og skulle derfor ikke være et problem hos langt de fleste elselskaber.

Faktisk vil du hos mange elselskaber kunne finde skabeloner, der kan bruges til af- og tilmelding af el med en fuldmagt. Oplever du alligevel problemer med dette, eller er du i tvivl om, hvordan du præcis gør det, er det altid en god idé at kontakte elselskabet. Det er ofte en smertefri og hurtig proces.

Tilmeld el ved flytning – kig efter et nyt elselskab

Når du skal flytte til ny bolig, har du fri mulighed for at vælge præcis det elselskab, du gerne vil have. Det blev nemlig bestemt i 2003 af lovgivning, og det er derfor et perfekt tidspunkt at se efter et elselskab, der passer bedst til dine ønsker. Førhen blev du automatisk tildelt en aftale med et elselskab, der havde forsyningspligten til din adresse. Det er i dag skiftet ud med leveringspligten, som giver dig muligheden for at vælge dit elselskab. 

Det er derudover helt gratis for dig at skifte elselskab og melde flytning af el i forbindelse med din flytning. Er du derfor på udkig efter et nyt elselskab, er vi hos nettopower helt sikre på, at vi kan give dig den bedste elaftale til dit behov. Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder, og hvad vi kan tilbyde dig, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.