NettoPower er stadig Danmarks billigste elselskab

NettoPower er stadig Danmarks billigste elselskab. Det dokumenterer en ny rapport foretaget af analysebureauet Damvad for Dong Energy

Elselskab billigste Danmark
Kunderne hos det lille, aarhusianske energiselskab, NettoPower, betaler mindst for deres el. Det dokumenterer en netop offentliggjort rapport fra analysebureauet Damvad.
 
Damvad har undersøgt priserne på det danske elmarked over en toårig periode og har i sin sammenligning medtaget de 42 elprodukter, som har været tilgængelige på energibranchens sammenligningsportal Elpristavlen.dk i minimum 12 måneder. 
 
Og i den sammenligning er NettoPowers produkt ’Altid billig strøm’ det billigste.
 
- Hele vores virksomhed er bygget op omkring vores egne intelligente systemer, som gør det muligt for os at håndtere mange kunder med ganske få medarbejdere. Det er naturligvis med til at holde priserne nede, siger Frank Bengtsson, direktør i NettoPower og tilføjer:
 
- Derudover har vi ikke noget stort og dyrt marketingsetup – vi fokuserer i stedet på at levere markedets bedste kundeoplevelse, og så skal forbrugerne nok få øje på os med tiden, siger han.   
 
Det er anden gang, at NettoPower indtager førstepladsen i en stor prissammenligning. Sidste år fremlagde NettoPower sin egen analyse af priserne for hele 2013, og her var selskabet også billigst. Analysen blev blandt andet bekræftet af Tv2.dk.
 

Spar 1.300 kr. om året

Ifølge rapporten fra Damvad kan en familie med et gennemsnitligt elforbrug på 4.000 kWh spare godt 1.300 kr. om året ved at skifte fra det dyreste produkt i sammenligningen til ’Altid billig strøm’ fra NettoPower.
 
Rapporten konkluderer dog også, at der blandt de 10 billigste produkter på markedet ikke er den store prisforskel. 
 
- Det er uhyre svært for den almindelige forbruger at gennemskue priserne på elmarkedet, og derfor skal man også være påpasselig med at vælge elselskab udelukkende basseret på prisen. Forbrugerne bør derfor i højere grad vælge en leverandør, hvor de har tillid til, at selskabet rent faktisk ønsker forbrugerne det bedste, siger Frank Bengtsson, som i den forbindelse kan glæde sig over, at NettoPower også er det selskab i Danmark, som får den bedste bedømmelse på forbrugerportalen Trustpilot.
 
Damvads rapport er bestilt af DONG, men selskabet har ifølge rapporten ikke haft nogen indflydelse på rapportens konklusioner, prissammenligninger eller forudsætninger. 
 
Yderligere oplysninger
 
Frank Bengtsson, direktør i NettoPower, tlf.: 22 62 66 22

Elprisrapporten fra Dong Energy´s hjemmeside..
Sammenligning af elpriserne på det danske elmarked - bekræftet af TV2.

Elprisrapporten direkte fra analysebureauet Damvad´s hjemmeside.
 
 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar