Billig el til erhverv – vi sparer på din elregning

Brug 5 minutter på at skifte til nettopower
– og gør din virksomhed mere profitabel i dag

Hjem / Erhverv

Erhverv

El til erhverv kan være vejen til forretningssucces

Det er nok de færreste ejere af eller ansatte i virksomheder, der til daglig bryder deres hjerner med, hvad deres elregning fortæller dem. Hvilken type energi modtager de? Hvem leverer strømmen? Hvordan lyder deres elaftale? Hvad betaler de konkret til? Og hvad er den specifikke elpris? Virksomheder er ligesom husstande dybt afhængige af elforsyningen og dens stabilitet for at få den daglige drift og produktion til at løbe rundt – uden unødige afbrydelser eller komplikationer.

 

Netop derfor gør du som virksomhed klogt i at stille dig selv disse spørgsmål og måske reflektere over, om du har den rette elaftale til erhverv. Eller om du måske ville kunne finde en bedre aftale, der matcher virksomhedens behov og sparer jer for massevis af penge på elregningen.

Hvem ved – måske et skift af elleverandør kan bane vejen for ikke bare billigere el til erhverv, men også vejen til forretningsmæssig succes på længere sigt. Og dén vej er vi hos nettopower klar til at skabe for din virksomhed. En favorabel elaftale hos os kan bidrage til at reducere jeres omkostninger allerede i dag – nemt, hurtigt og ubesværet.

 

nettopower er nemlig et af landets absolut mest prisvenlige og bedste elselskaber på markedet – både hvad angår el til erhverv og private husstande. Hvorfor? Få syn for sagen lige her nedenfor.

Derfor skal du vælge nettopower

Der findes et væld af elselskaber i Danmark, som alle råber højt om at være de bedste. Men faktum er, at de store selskaber, der råber højest, oftest også er de dyreste. Derfor går vi hos nettopower ind for ydmyghed og ærlighed, og det er med 100 % ro i stemmen, at vi siger, at vi kan levere de mest konkurrencedygtige og laveste elpriser til erhverv på markedet.

 

Men én ting er billig elpris til erhverv. Noget andet er, hvilke kundeservicevilkår man som elselskab tilbyder kunderne. Og her adskiller vi os særligt fra de mange andre alternativer på elmarkedet.

Hos nettopower drejer det sig nemlig ikke om os selv. Det drejer sig om dig!

 

Vi sætter den enkelte kunde i centrum og arbejder stålsat ud fra en målsætning om at gøre det nemt, billigt og sjovt at være elkunde i det danske erhvervsliv.

 

Nedenfor har vi oplistet tre gode grunde til at vælge nettopower som din nye leverandør af billig el til erhverv. Derfor!

Billig el til erhverv

Hos nettopower tilstræber vi altid at kunne levere de bedste elpriser til erhverv. Du får ét simpelt og forståeligt produkt, der er skåret helt ind til benet – og den skarpeste pris. I vores optik er den bedste måde at holde på folk nemlig via kundetilfredshed fremfor unfair bindinger.

Formodentlig Danmarks bedste elselskab

  • Ingen binding

  • Intet abonnement

  • Ingen gebyrer

  • Ingen uforudsete udgifter

  • Intet besvær – skift på blot fem minutter

Den optimale kundeoplevelse er alfa og omega hos nettopower. Vi er der for dig til hver en tid, så du ikke skal spilde tid (og penge) på sekundære formål, der ikke tjener til din virksomheds vækst. Derfor kan du altid forvente lynhurtigt svar og kompetent rådgivning, når du har brug for det.

En pålidelig elaftale til erhverv – til en konkurrencedygtig pris

Elforbrug og -afregning behøver hverken at være en kompliceret eller voldsomt dyr affære. I hvert fald ikke ifølge os.

Vi ønsker at gøre det så simpelt og billigt som overhovedet muligt at være elkunde i erhvervslivet. Og det sikrer vi dels igennem vores super-favorable priser på erhvervs-el og dels ved at tilbyde et strømlinet og ekstremt enkelt produkt.

Hos nettopower opererer vi nemlig kun med variable elpriser. Hvorfor? Fordi det er den klart billigste løsning for dig. 

Det betyder, at du ikke konstant skal være på vagt over for elmarkedets udvikling, og du er ikke fastlåst til en dyr aftale, der koster dig unødige penge. Omvendt kan du til enhver tid opsige aftalen, hvis du ikke er tilfreds med betingelserne.

 

Det er næsten alle vores kunder dog heldigvis – og det skyldes ikke mindst vores enormt billige elpriser til erhverv, der er til at betale sig fra.

 

Men hvad koster el til erhverv så hos nettopower? Tag selv et kig på vores skarpe gennemsnitspriser vest og øst for Storebælt lige nedenfor.

Vores gennemsnitspris for Maj
Vest for storebælt

53,64 øre/kWh*

*Pris for selve strømmen, inkl. moms

1.49 kr/kWh**

**Samlet pris inkl omkostninger til transport,
elafgifter samt PSO og selve strømmen

ingen binding / 0 Kr. i abonnement

(Alle priser er ex. moms)

Vores gennemsnitspris for Maj
Øst for storebælt

53,35 øre/kWh*

*Pris for selve strømmen, inkl. moms

1.64 kr/kW**

**Samlet pris inkl omkostninger til transport,
elafgifter samt PSO og selve strømmen

ingen binding / 0 Kr. i abonnement

(Alle priser er ex. moms)

Ingen binding og udenomssnak – bare billig el til erhverv

Rigtig mange virksomheder sidder gang på gang i saksen med et elselskab, der fastholder dem i en dårlig og dyr aftale, som er svær at komme ud af. Årsagen er ofte ”det med småt”, som skrives på sidste side i kontrakten, og som binder virksomheden til aftalen i en længere periode.

 

Hos nettopower gør vi det anderledes. Vi skriver alt med STORT og gør vores elaftaler til erhverv så tydelige, gennemskuelige og simple som muligt. Og du skal slet ikke bekymre dig om bindingsperioder, gebyrer eller andre skjulte betingelser, da vi ikke opererer med disse. 

Skulle du af en eller anden årsag have lyst til at skifte elselskab, står det dig frit for. Nøglen til en god kunderelation er ikke lange fastprisaftaler, men derimod fleksibilitet, frihed og gode kundevilkår. Og alt det kan vi garantere dig som erhvervskunde hos os.

 

Ikke så meget udenomssnak. Vi gør det simpelt og ligetil. For el til erhverv skal gerne være nemt at vælge – ikke en jungle at navigere rundt i.

Billig el til erhverv – skal vi levere den til dig?

Vil du gerne nyde godt af markedets bedste elpris til erhverv og dermed spare gode penge på virksomhedens elregning?

 

Tilmeld dig nettopower allerede i dag og kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning.