Om os

Forestil dig et elselskab, der både leverer superbillig el, kvalitetssikker kundeservice og 100 %
gennemsigtighed i alle processer.

Lyder det for godt til at være sandt? Ikke desto mindre er det netop, hvad nettopower står for og
formår. Læs mere om os og hvordan lige her på siden.

Hjem / Om os

Om os

Et nyt energipust på elmarkedet

nettopower a hva’ for noget? Ja, vi forstår sådan set godt, hvis dette er din første reaktion, når du hører om nettopower. Og måske har du overhovedet ikke stiftet bekendtskab med os før.

Vi er nemlig et relativt ”nyt” selskab på elmarkedet, selvom vi allerede kan bryste os af at have gjort en god figur siden 2012. Men faktisk er vi rigtig glade for at være en ny spiller på banen, da vi har en stålsat ambition om at ville gøre en forskel for konkurrencen på markedet og de danske elforbrugere.

Det skal være billigere, nemmere og sjovere at være elkunde – og det er lige nøjagtig, hvad vi hos nettopower kæmper for.

Nedenfor har vi forsøgt at sammenfatte vores virksomhedsfortælling til dig, der er nysgerrig på, hvad det hele mon indebærer og gerne vil vide mere om vores vision og produkt.

nettopower – den anderledes dreng i el-klassen

nettopower blev etableret tilbage i 2012. Siden første sekund har nettopower levet og åndet for at være et anderledes elselskab – på den positive måde vel at mærke. Og hvad ligger der så konkret i det?

Jo, det betyder grundlæggende, at vi gerne vil være et forstående, simpelt og værdiskabende energiselskab, der elsker vores kunder og sætter dem i centrum for alt, hvad virksomheden foretager sig.

Vores fokus er alene på én ting: god, stabil og prisvenlig energiforsyning.

Og det kan vi garantere alle vores kunder, fordi vi – i modsætning til mange af de større energiselskaber – har udviklet og bygget vores egne intelligente systemer til at købe og sælge el på den mest effektive måde. Systemerne tillader, at vi kan afregne vores kunder på baggrund af elbørsens dugfriske timepris, hvilket således ikke kun sikrer de laveste elpriser på markedet, men i den grad også fuldt ud opdaterede elpriser.

Og som om det ikke var nok, muliggør systemerne, at stort set alle vores processer kører automatisk, hvilket bevirker, at omkostningerne holdes maksimalt nede – til din fordel som kunde. Eksempelvis vil alt forløbe pr. automatik, hvis en ny kunde vælger at skifte til nettopower..

Men når vi siger, at vi er og gerne fortsat vil være den ”anderledes dreng i el-klassen”, ja, så mener vi det også. Vores ambitioner om at gøre en forskel er nemlig vidtrækkende.

  • For det første skal forskellen kunne mærkes hos den enkelte kunde i form af betydelige forbedringer og gode servicebetingelser.
  • For det andet vil vi som elselskab gerne slå et slag for en større konkurrence inden for energiområdet.

Energimarkedet bærer stadig præg af langsom udvikling og stilstand samt en generel uvidenhed blandt danskerne. Og alt det vil vi gerne sætte skub i.

Vi ønsker enkelhed, gennemsigtighed og lavere elpriser, så vi kan få motiveret langt flere danskere til aktivt at træffe et bevidst og informeret valg om deres elleverandør.

Så energisejlene er sat! Og vi er klar til at sætte fut i konkurrencen på elmarkedet, hvilket blandt andet skal ske ved at statuere et (forgangs)eksempel som det kvalitetssikre, prisvenlige og kundeorienterede alternativ til de store elselskaber.

Vi gør det komplicerede nemt og simpelt for dig

Hos nettopower lægger vi meget vægt på at gøre energi så simpelt som overhovedet muligt for den enkelte forbruger. I øjeblikket ser vi en klar tendens til, at selskaberne gør energi langt mere kompliceret, end hvad gavnligt er. Som almen forbruger kan det være ekstremt vanskeligt at forstå (og dermed stole på), hvad der bliver fortalt på elregningen eller via anden kommunikation fra selskaberne.

Men sådan behøver det heldigvis ikke være – tværtimod.

I vores optik kan energi (og ja endda også elregningen) være både simpel og ligetil. Vi gør det superenkelt at aflæse og holde hånd i hanke med, hvor meget du bruger af el. Og måske endnu vigtigere: Vi gør det klart for dig, hvor meget du betaler, og hvad dine penge går til.

Når du bliver kunde hos os, skal du udelukkende forholde dig til ét simpelt produkt og behøver ikke forholde dig til alle mulige bindinger, gebyrer, skjulte forpligtelser og lignende. What you see, is what you get – og det er ikke så lidt endda, kan vi godt afsløre.

Det har med andre ord aldrig været nemmere og sjovere at være elkunde!

En vaskeægte Netto-tankegang – med fokus på gennemsigtighed

Hvis man graver ned i den danske ordbog, kan man læse, at ”netto” refererer til noget, hvor alt er trukket fra. Faktisk stammer ordet oprindeligt fra italiensk, hvor det betyder ”klar”, ”ren” eller ”nøjagtig”. Og det er lige netop derfor, vi har valgt at kalde os for nettopower.

Navnet giver alle vores kunder en klokkeklar lovning på, at det, som vi tilbyder, også er det, som de får – hverken mere eller mindre. Vi har intet skjult og lægger alt frem til offentligt skue, så du aldrig er i tvivl om, hvordan dit elforbrug og dine penge bliver brugt. Og du skal således aldrig bekymre dig om pludselige og uforudsete udgifter eller ekstraomkostninger.

Det betyder også, at vi tager udfordringen op i forhold til at ændre den måde, hvorpå kunderne generelt føler sig knyttet til deres energiforsyningsselskab. Vi tilstræber at skabe 100 % gennemsigtighed og åbenhed – ikke blot med hensyn til os selv som virksomhed, kundernes energiforbrug og regningerne, men i den grad også i forhold til det danske elmarked som helhed.

Vores ”netto-tankegang” handler altså om gennemskuelighed og overskuelighed for dig som kunde.

Det gælder uanset, om du får el fra os, eller om du er på vores løsning med naturgas.

Et ærligt, billigt og kundeserviceorienteret elselskab – altid på din side

nettopower er din personlige garanti for billig el. Og det kan vi faktisk påstå helt uden at blinke. Vi har de seneste mange år placeret os helt i toppen af statistikkerne for laveste elpriser, hvilket har kastet et væld af kåringer af sig.

Vores seneste (og stolte) præstation kan du læse mere om i Energitilsynets årlige prissammenligningsrapport, der endnu en gang cementerer nettopowers stærke position på markedet blandt de absolut billigste elleverandører i Danmark:

  • En førsteplads på variable elpriser i kategorien op til 1.800 kWh/år i Østdanmark samt Vestdanmark.

  • En andenplads på variable elpriser i kategorien op til 4.500 kWh/år i Østdanmark samt Vestdanmark.

Men én ting er, at vi er billigere. Noget andet er, at vi også målrettet kæmper for at være de absolut bedste på markedet. Netop derfor går vi ekstremt meget op i vores kunder og gør en stor dyd ud af at levere åben, ærlig og pålidelig service. Og dét mener vi er nøglen til de mange tilfredse og loyale kunder, som allerede er en del af den efterhånden store nettopower-familie.

En familie, der på alle måder har plads til forøgelse, hvis du skulle være interesseret i at være med i det gode energifællesskab.

nettopower har god energi i benene – også i fremtiden…

I modsætningen til mange andre energiselskaber såvel som elmarkedet generelt står nettopower aldrig stille. 

Vi løber hurtigt og følger konstant med udviklingen. Ét godt resultat er i vores optik motivation og vand på møllen i forhold til at skabe endnu bedre og nye resultater. 

Kun på den måde kan vi fortsat sikre os, at vi ligger blandt Danmarks absolut billigste og bedste elselskaber.

Hos nettopower forvandler vi energiforsyning fra at være komplekst produkt til et simpelt, billigt og gennemskueligt produkt – til glæde for dig og din pengepung.

 #vigørenergisimpelt