Huskeliste flytning

Bliv kunde og gør op med for høje elpriser.
Vi går målrettet efter at levere den billigste elpris.

Hjem / Huskeliste flytning

Huskeliste flytning

Flytning

Når man skal flytte er huskelisten altid lang. Vi har forsøgt at gøre det nemmere ved at skabe et overblik over, hvordan du får billig strøm på din nye adresse.

Aflæs forbrug

Når du flytter ud skal du huske at aflæse el. Det aflæste forbrug samt meddelsen om flytning sender du til din nuværende elleverandør.

Års forbrug

Du skal herefter finde ud af, hvad dit forventede årsforbrug på den nye adresse er. På den måde kan du lave en sammenligning af priser, og finde det selskab der matcher de krav du stiller.

Tilmeld din nye adresse

Skifter du til nettopower sikrer vi, at din startdato hos os passer med slutdatoen hos din tidligere elleverandør. Du vil altså ikke komme til at stå uden strøm når du flytter.

Få en god start

Vi er landsdækkende.

Det betyder at uanset, hvor du flytter hen i Danmark,

så kan du tage os med. 

Vores kunder har lave elpriser. Det dokumenterer den nyeste undersøgelse fra perioden 1. april 2016 til 1. april 2017 ved forbrug op til 3500 kWh. Undersøgelsen er lavet af os, nettopower, da vi satte os for at undersøge priserne på det danske elmarked efter Engrosmodellen blev 

introduceret. Det er dog ikke kun elpriser som undersøgelsen vægter. Kundeservice delen er også vigtig, og det er vi glade for. Blandt andet derfor har vi også lavet et budget skema, og en gratis guide til skift af elselskab til vores kunder – det handler om kundeservice. 

Huskeliste ved flytning

Når du skal flytte, oplever du sikkert lige som alle andre, at der er alt for mange praktiske ting, man skal huske. Har man husket det hele, og hvad nu hvis man glemmer noget? Vi har på denne side forsøgt at give en huskeliste til den del der hedder at skifte elselskab ved flytning. Det er kun en lille del af det at flytte. Det er dog vigtigt at man husker at melde både til og fraflytning. Som nævnt, er der mange andre ting man skal 

huske ved flytning. Ønsker man en liste over andre relevante ting kan man faktisk se en sådan liste på borger.dk, hvor mange af de praktiske ting kan gøres online. Føler man sig ikke helt sikker online findes der også alternativer til at melde flytning så som Borgerservice. Flytter du til KøbenhavnAarhus, eller Odense så kan du læse mere om det også. 

Hjælp?

Hos nettopower er er det meget vigtigt at du føler dig tryg.
Du må meget gerne ringe til os, så kan vi hjælpe dig igennem processen med at flytte elselskab.