Din nye gasleverandør

Overvejer du at få gas eller at skifte gasselskab?
Vi hjælper dig gerne – og gør det nemt, simpelt og billigt.

Tilmeld dig her

Hjem / Naturgas / Gasselskab

Gasselskab

Hvordan finder du det rigtige (og det bedste) gasselskab for dig?

I dag er det langt fra alle danske husstande, der opvarmer deres boliger ved hjælp af traditionelle energikilder såsom oliefyr eller elvarme. Mere alternative energikilder har meldt deres ankomst – og her er særligt gas blevet yderst populært og udbredt.

Er du blandt de mange danskere, der overvejer at hoppe med på gasvognen? Eller måske du allerede sidder og gasser dig komfortabelt i vognen? Det forstår vi sådan set godt. Der er nemlig et kæmpestort potentiale og gode fremtidsudsigter i gas som opvarmningskilde, og mange oplever endda hurtigt en positiv ændring på deres elregning i form af energibesparelser.

Spørgsmålet er bare, hvilket gasselskab du skal vælge? Et spørgsmål, der i den grad er lettere stillet end besvaret. Markedet boomer nemlig med det ene bud på gasleverandører efter det andet, og som almen kunde kan det være vanskeligt at navigere rundt i alle de forskellige gasselskaber. Og det bliver ikke nemmere af, at det helt og holdent er din beslutning, hvilken gasleverandør du ønsker, samt hvorvidt du vil have gassen leveret fra forsyningsselskabet eller en kommerciel gasleverandør.

Målet er selvfølgelig at finde et billigt gasselskab, der kan give dig mest gas og højest kvalitet for pengene. I denne sammenhæng er der en række forhold, vi anbefaler dig at være opmærksom på. Det drejer sig blandt andet om:

  • Selve gasprisen (du kan altid tjekke gasprisguiden.dk for en oversigt over de forskellige priser på markedet).
  • Det med småt – altså de særlige betingelser, som gasselskaber ofte skriver på sidste side.
  • Skal du betale et abonnement eller indgå bindingsperioder?
  • Kræves der særlige betalingsbetingelser?
  • Koster det penge at modtage sin regning? 
  • Har den pågældende gasleverandør en digital selvbetjening, så du altid kan følge dit forbrug? 
  • Hvordan er gasselskabets kundeservice – kan du let komme i kontakt med og få hjælp fra medarbejdere, hvis du løber ind i udfordringer eller har spørgsmål?

Ved at undersøge disse punkter på forhånd er du allerede klædt rigtig godt på til at få skilt fårene fra bukkene blandt de mange gasselskaber på markedet. Og det gør dig samtidig i stand til lettere at skifte gasselskab, hvis du er på jagt efter et billigere alternativ.

Du kan blive meget klogere på, hvad naturgas er for en størrelse på vores underside.

Gaspris

Vores gennemsnitspris for Marts

5.06 kr/m3*

*Pris for den rå gas, inkl moms

ingen binding / 0 Kr. i abonnement

nettopower er ikke som de andre gasselskaber

Hos nettopower gør vi en stor dyd ud af at være den ”anderledes” spiller på elmarkedet. Og det gælder i forhold til alle vores serviceydelser – ikke mindst som gasleverandør. Vi bestræber os på ikke at være ligesom de andre større gasselskaber, der ofte forfalder til at tænke udelukkende i forretning på bekostning af den enkelte kunde.

Hos nettopower vender vi ligningen om og sætter dig i første række. Vi er altid på kundens side og vil gøre vores ypperste for at gøre det så nemt, sjovt og billigt som overhovedet muligt at være kunde hos os. Hvis du vælger nettopower som din nye fremtidige gasleverandør, kan vi således garantere dig både optimale kundeservicevilkår og skarpe lavpriser på gas – i højeste kvalitet. 

Vi vil være de billigste og bedste – og det er ikke bare varm luft

På jagt efter et billigt gasselskab? I så fald er du landet det helt rette sted. Hos nettopower tilbyder vi nemlig alle vores kunder fast levering af gas til favorable lavpriser, hvor alle kan være med.

Danskernes efterspørgsel på gasselskaber stiger med hast, men konkurrencen på gaspriserne er fortsat relativt lav. Og netop dette vil vi hos nettopower udnytte – til din fordel!

Vi har tårnhøje ambitioner om at kickstarte konkurrencen og lægge os helt i front blandt de absolut førende og mest prisvenlige gasleverandører på markedet. Ligesom vi kan bryste os af allerede at have opnået på elmarkedet.

Og bare rolig – det er ikke bare varm luft det hele! Hos os er der handling bag ordene, og vi ser frem til at realisere vores mål. Forhåbentlig sammen med dig.

Så er du klar til at starte dit gaseventyr? Tilmeld dig allerede i dag lige nedenfor, så sørger vi for, at du inden for kort tid vil kunne nyde godt af billig gas – til gavn for din varmeregning.

Skift gasselskab ved flytning - til hver en tid

Overvejer du at skifte gasselskab? Hvis du eksempelvis skal til at flytte, kan du vælge at flytte din eksisterende gasleverandør med dig over til den nye bolig. Men du kan også vælge at gå med en ny gasleverandør, hvilket i mange tilfælde kan være en fornuftig beslutning. Der kan nemlig være gode penge at spare ved at undersøge markedet for billigere alternativer eller et gasselskab, der har bedre kundeservice.

Og netop disse to parametre kan vi garantere dig hos nettopower.

Skynd dig at tilmelde dig gas allerede i dag. Vi har strømlinet tilmeldingsprocessen og skåret helt ind til benene, så du slipper for bøvl og tidsspild. Det hele foregår nemt og ubesværet ved hjælp af følgende simple trin:

1. Tilmeld dig – 100% online

Udfyld vores online tilmeldingsfomular med navn og e-mailadresse – og tryk “tilmeld”. Det har aldrig været nemmere.

2. Afvent din bekræftelse

Tilmeldingen vil automatisk blive godkendt inden for 1-2 dage – uden at du skal røre en finger. Læn dig trygt tilbage og afvent din bekræftelse.

3. Velkommen som gaskunde!

Når du først har tilmeldt dig, kan du trygt overlade resten til os. Vi sørger for overflytningen fra dit tidligere selskab og byder dig hjerteligt velkommen som elkunde hos nettopower.

nettopower gasser op! Er vi din nye gasleverandør?

Hvis du er på udkig efter en ny gasleverandør, der ikke bare er ligesom alle de andre, og som til hver en tid er på din side, er nettopower uden tvivl det perfekte match for dig.
Vi gasser bogstaveligt talt op og glæder os til at være blandt Danmarks billigste og bedste gasselskaber for stribevis af tilfredse kunder. Kunne du tænke dig at være med på denne rejse fra første sekund? I så fald er det bare med at sætte i gang!
Tilmeld dig ved at trykke på knappen nedenfor, så sørger vi for, at du bliver gaskunde inden for kort tid!

Savner du yderligere informationer, eller ligger du inde med nogle tvivlsspørgsmål, står vores kundeservice altid til rådighed.

Vi ser frem til at høre fra dig!