Meddelelse til alle NettoPower-kunder

Kære kunde
Konkurrencen på elmarkedet er spidset til de senere år, og det har fået nogle af vores konkurrenter til at tage stadigt mere aggressive salgsmetoder i brug for at vinde nye kunder.
Det betyder blandt andet, at det ofte er svært at gå en tur i gågaden i en af de større byer uden at blive mødt af pågående el-sælgere. Samtidig oplever mange privatkunder at blive ringet op på alle tider af døgnet af telefonsælgere, som forsøger at sælge dem el.
Hos nettopower elsker vi konkurrencen på elmarkedet, men vi er også rigtig kede af, hvordan store dele af branchen agerer. Vi møder dagligt kunder, som er blevet overtalt til at skrive under på noget, som de ikke helt forstår – hvilket skader hele branchens troværdighed.
Det er vigtigt for nettopower at understrege, 1) at vi ikke benytter gadesælgere til at markedsføre vores produkt 2) at vi ikke benytter telefonsælgere til at sælge vores produkt 3) og at vi ikke benytter luskede metoder til at høste potentielle kunders kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dem uopfordret.
Hjælp os med at sprede budskabet
Hos nettopower tror vi på, at det er muligt at skabe en blomstrende forretning ved at være transparente og ærlige om alt, hvad vi gør. Vi gør tingene anderledes – kunderne skal vælge os, fordi de forstår vores priser og ved, at de kan stole på os.
Som kunde, kan du hjælpe os med at ændre den aggressive salgskultur i energibranchen, ved at dele nettopowers budskab med din familie, venner og kolleger.
Tusind tak fordi, du er kunde hos nettopower.
Venlig hilsen
Frank Bengtsson – Direktør
Jonathan Satchell – Brand & Community
nettopower ApS