NettoPower er Danmarks billigste elleverandør

Energitilsynets prissammenligningsrapport fra 1. januar til 31. december 2017

Energitilsynet har i maj 2018 udsendt en officiel rapport over elpriser og elleverandører i år 2017. Rapporten beskriver elmarkedet generelt, hvordan det hænger sammen og hvordan elpriserne på elmarkedet fungerer. I rapporten kan det aflæses, at nettopower, i perioden fra den 1. januar til den 31. december i år 2017, er den el leverandør med Danmarks billigste variable elpriser, med et forbrug op til 4.500 kWh vest for storebælt. Dertil er nettopower den el leverandør, der har de billigste variable elpriser øst for Storebælt, med et forbrug op til 1.800 kWh og anden billigste med et forbrug op til 4.500 kWh. Alle disse elpriser er udtaget med henblik på variable priser.

– Hos nettopower fokuserer vi meget på lave elpriser og generelt at være blandt de billigste el leverandør i Danmark. Det er selvfølgelig en kæmpe cadeau, nu at få en kåring som den billigste el leverandør målt på vores variable elpriser.  Vi vil fortsat arbejde målrettet mod at være blandt de billigste elleverandører med et forbrug op til 1.800 kWh og 4.500 kWh, udtaler Frank Bengtsson, administrerende direktør i nettopower.

Prisundersøgelse foretaget af energitilsynet år 2017 

Tidligere prissammenligninger

I år 2017 offentliggjorde nettopower en prissammenligningsundersøgelse, der viste elpriser fra de forskellige elleverandører. Undersøgelsen tog udgangspunkt i perioden 1. april 2016 til 1. april 2017, målt i rå variable elpriser og med et forbrug op til 3.500 kWh.

Man kunne ud fra denne periode og dets elpriser konkludere, at nettopower var den billigste el leverandør på markedet. Dette er dog ikke første gang, at nettopower får denne placering. Ud af de fire foregående år har nettopower rendt med placering som Danmarks billigste elselskab og en enkelt gang endt som det andet billigste elselskab.

– Vi er fortsat meget tilfredse med undersøgelsen over de 12 måneder. Det har hele tiden været et mål for os at være blandt de billigste elpris leverandør i markedet. Vi har siden vores start haft enormt stort fokus på at fastholde positionen som værende blandt de billigste elleverandør på elmarkedet, udtaler Frank Bengtsson.

Prisundersøgelse år 2016/2017

nettopowers filosofi

Med mange elleverandører kan det til tider være svært at finde den bedste løsning som kunde. Vi har hos nettopower forsøgt at tænke enkelt og gøre det nemt for kunden. Dette har resulteret i, at man kun har ét produkt, ingen abonnement og ingen binding.

– Hver dag kan vi se, at der kommer flere og flere kunder til. Vi tror på, at flere forbrugere vil have en enkelt elregning, med et produkt, uden gebyr og til en lav elpris. Vi tror på, at en elleverandør skal være til at forstå uden skjulte bagtanker og høje elpriser. Vi har af denne grund kun et produkt og gør det dermed overskueligt for forbrugeren at vælge el. Vi er af den overbevisning, at en enkelt elregning og en lav elpris er vejen frem i elmarkedet, fastslår Frank Bengtsson.

Bliv kunde i dag og få billige elpriser

Har du har lyst til at blive en del af nettopower familien, så tilmeld dig nu. Har du yderligere spørgsmål til os, så tag endelig kontakt til os.