Ny betalingsmetode med automatisk optankning sidste bankdag i måneden

Ny betalingsmetode

På det seneste har vi haft mange forespørgsler på en betalingsmetode på betalingskort, hvor datoen for optankningen er den samme, og hvor alle korttyper kan bruges. Vi har lyttet og er kommet frem til en ny betalingsmetode, som på nuværende tidspunkt kun er tilgængelig til eksisterende kunder. Det betyder at vi kan tilbyde månedlig betaling med optankning den sidste bankdag i måneden med alle slags kort – også VISA elektron og Mastercard. På den måde forsøger vi ikke at hæve når din NettoPower-konto nærmer sig 0 kroner, men først den sidste bankdag i måneden. Der er et tillæg på 29 kroner om måneden, hvis man vælger denne betalingsmetode. Du kan allerede nu skifte betalingsmetode ved at:

1.  Log på selvbetjeningen 

2. Tryk på ”Skift betalingsmetode” i menuen til venstre (som vist på billedet)
 

3. Vælg ”betalingskort” under ”betalingsmetode”. ´Herefter vælges månedlig á conto-betaling med andet kort. Til sidst bedes du godkende på den grønne knap (som vist på billedet)


*Vigtigt*: Når du skifter betalingsmetode så forsøger vi automatisk at hæve, hvis der er en manglende betaling. Herefter hæver vi fremadrettet den sidste dag i måneden. 

Er man det mindste i tvivl, så skal man ikke tøve med at kontakte os.

 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar