Google vil bruge 100% vedvarende energi i 2017

Den amerikanske teknologigigant Google planlægger at købe nok vedvarende energi til at dække hele deres forbrug i 2017

Google vedvarende energi

Den amerikanske teknologigigant Google planlægger at købe nok vedvarende energi til at dække hele deres forbrug i 2017. Rigtig mange mennesker bruger dagligt Googles tjenester, og det burde derfor heller ikke komme som en overraskelse at Google er en af de helt store strømslugere på verdensplan. Google forsøger trods deres enorme forbrug at bidrage i kampen mod klimaforandringer. Tilbage I 2010 underskrev de blandt andet en kontrakt for de næste 20 år om at få leveret vindenergi fra et stort 150-megawatt-anlæg i Iowa, USA. På grafen nedenfor, kan man se, hvordan Google er den største køber af vedvarende energi i november 2016 for hele USA, Europa og Mexico.  

 

 

I 2015 menes det, at Google brugte 5.7 terawatt (5 700 000 000 kWh) hvilke svarer til omkring det samme elforbrug som hele den amerikanske storby San Francisco. Grundet det store forbrug har det derfor været vigtigt for Google at fortælle, hvordan de medvirker til at kæmpe mod klimaforandringer – og målet med at være 100 % vedvarende i 2017 er altså én af de måder. Det bliver spændende at følge med i rejsen for Google - de har sågar lavet en side. hvor man kan følge de forskellige miljøvenlige tiltag. 

Comments

A
 
Trustpilot

NettoPower er i toppen over Danmarks bedst anmeldte energiselskaber på Trustpilot. 

 

Find os på trustpilot

NettoPower kundeservice
Vi elsker at tale energi

Vores kunder er i centrum af vores virksomhed. Hvis du har brug for hjælp til at forstå, hvordan NettoPower arbejder, kan du kaste et blik på vores spørgsmål og svar (FAQ) eller ringe til os på 70 500 500.

 

Spørgsmål og svar